in

BIZAR: deze vrouw dacht dat ze scheerbultjes had maar de waarheid was veel erger…

Haar scheerbultjes bleken iets heel anders te zijn..

De 21-jarige Rhiannon Douglas dacht dat ze hele erge uitslag had gekregen door het scheren van haar benen. Ze dacht in eerste instantie dat er niets ernstigs aan de hand was maar besloot toch maar naar de huisarts te gaan toen het steeds erger werd.

Toen ze na het scheren last kreeg van huiduitslag, dacht Rhiannon in eerste instantie dat het om een paar simpele scheerbultjes ging. Toen de uitslag zich echter ging verspreiden en ze ook nog eens heel erg last kreeg van haar rug, besloot ze toch maar een bezoekje te brengen aan de huisarts. Deze vermoedde in eerste instantie dat ze een zeldzame aandoening had waarbij de aderen ontstoken raakten. Ze werd naar huis gestuurd met ibuprofen.

Lees ook  Trotse pup doet iets teveel zijn best en leidt kudde schapen prompt de woonkamer binnen!

Thuisgekomen met de ibuprofen merkte ze dat het niet beter, maar juist slechter ging. De symptomen werden steeds erger: “De uitslag zelf was al heel pijnlijk, maar later begonnen ook mijn benen op te zwellen en kreeg ik enorm pijn in mijn gewrichten.” Uiteindelijk werd ze naar de eerste hulp gebracht.

Daar onderging ze enkele onderzoeken, waarna artsen erachter kwamen dat ze een tumor van 8,5 centimeter in haar borst had. Ze bleek een zeldzame vorm van de ziekte van Hodgkin te hebben. De uitslag is een symptoom van de ziekte; zonder de uitslag had ze waarschijnlijk nog een lange tijd niet geweten dat ze kanker had. Na de diagnose gooide Rhiannon haar leven om; ze gebruikt nu allerlei natuurlijke middeltjes en is veganistisch geworden: “Ik denk dat dat me erg heeft geholpen.” Haar tumor is inmiddels een centimeter geslonken, daarom heeft ze geen chemotherapie nodig. Rhiannon was er op tijd bij maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Ze wil daarom nu ook graag iedereen attenderen op de ongewone symptomen van kanker.

Lees ook  11-jarig meisje weigert om geit zwanger achter te laten in de sneeuw – haar geniale reactie maakt van haar een heldin

Pestkoppen lachen 6 jongens met lang haar uit. Dan knipt mama het af en wordt de tranentrekkende waarheid onthuld.

Tieners spelen smerig spel met hun leraar: “Mijn familie, mijn vrienden en ik zijn jaar lang door hel gegaan”