in

Bijna 1 miljoen kijkers voor ‘mentaal kapotgemaakte’ Famke bij Jinek

Na haar omstreden #ikdoenietmeermee-optreden van twee weken geleden schoof Famke Louise gisteravond weer aan bij Jinek. De zangeres vertelde voor het oog van bijna 1 miljoen kijkers hoe ze de afgelopen weken ‘mentaal kapot is gemaakt’, maar dat ze ook haar ‘doel heeft bereikt’.

Famke en Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, waren 21 september ook al te gast bij Eva Jinek. Toen ging het duo in discussie over de actie #ikdoenietmeermee, waarmee verschillende BN’ers vraagtekens plaatsten bij het kabinetsbeleid rond het coronavirus. Na de aflevering kreeg de influencer veel kritiek op haar onsamenhangende optreden.

Lees ook  Hond wordt gered uit de brand, twee maanden later doet ze een ongelofelijke ontdekking in het huis

Gisteravond keerde Famke terug in de talkshow, deze keer om terug te blikken op de dagen na haar vorige interview. Zo had ze naar eigen zeggen beveiliging op straat nodig en stelde ze ‘mentaal kapot te zijn gemaakt’. Ook onthulde ze dat ze een mondkapjeslijn lanceert. ,,De opbrengst daarvan gaat naar Goede Doelen Nederland (een vereniging van goede doelen, red.). Ik vind mondkapjes sowieso cool. Ik droeg ze al in mijn eerste videoclip.”

Lees ook  Eigenaar dumpt hond in riool en lijmt ogen dicht, zodat ze niet de weg terug kan vinden

De uitzending was goed voor 997.000 kijkers. Concurrent Op1 deed het net iets beter op NPO 1: daar stemden 1.026.000 toeschouwers op af. Op primetime keken 1.407.000 mensen naar Chateau Meiland op SBS 6; het nieuwe seizoen Waar is de Mol trapte daarna af met 872.000 kijkers.

Ruim 27.000 positieve coronatests in week tijd, fors meer ziekenhuisopnamen

Familie vindt 330 duizend euro in huis overleden man en belt netjes de politie