in

Bij de begrafenis van haar man ziet ze dat ze zwanger is, 25 weken later onthult dokter het ongelofelijke

Het is het absoluut het ergste dat iemand kan gebeuren.

Courtney Hill’s geliefde man Brian had jarenlang in het Amerikaanse leger gediend. Hij was overal gestationeerd geweest – van Irak naar Koeweit en Afghanistan, en ondanks dat hij in de loop der jaren in veel gevaarlijke situaties terecht kwam, keerde Brian altijd veilig naar huis terug.

Na een tijdje verliet hij het leger om zich op zijn familie te concentreren. Hij had in goede gezondheid het zware werk overleefd en nu keek het gezin ernaar uit om samen een lang en gelukkig leven op te bouwen.

Maar in februari 2016 sloeg het drama toe.

Toen Courtney Hill het nieuws ontving, was het alsof haar leven daar stil stond.

Brian was gestorven bij een auto-ongeluk.

Hij liet Courtney en zijn dochter Reagan achter, die gedwongen waren afscheid te nemen van hun toegewijde en liefhebbende echtgenoot en vader.

Vóór de dood van Brian had het echtpaar besloten om hun gezin uit te breiden. De ochtend dat Brian stierf, had het paar een zwangerschapstest gedaan – die was negatief.

Maar enkele dagen later nam Courtney nog een zwangerschapstest. Te midden van haar verdriet en alle begrafenisberichten kreeg ze een verrassend bericht: ze verwachtte een baby.

Dus op de dag van de begrafenis liep Courtney naar Brian’s kist. Toen fluisterde ze: “Schat, je wordt weer vader”.

Lees ook  Fans stuk om oude opgedoken foto van Lil Kleine en Monica Geuze!

De maanden gingen voorbij en Courtney pakte haar leven weer op. Ze probeerde zo goed ze kon om te wennen aan haar nieuwe leven als alleenstaande moeder.

Maar al snel werd Courtney getroffen door een andere pijn. Bang voor een miskraam ging ze gelijk naar haar dokter.

Ze was voorbereid op het ergste … tot ze nog een nieuw bericht ontving dat haar leven op zijn kop zette. De dokter kon twee jongens en een meisje op de echo zien – Courtney was zwanger van een drieling!

“Ik was helemaal sprakeloos. Maar ik was blij dat ik nog drie andere gezichtjes zou krijgen die me aan Brian deden denken, “zegt Courtney in een interview met CBS Chicago.

Maar Courtney zou blijven fladderen tussen hoop en wanhoop.

25 weken na haar zwangerschap werd ze getroffen door een nieuwe tragedie. De dokter legde uit dat een van de drielingen geen hartslag had.

Courtney’s hart brak opnieuw. Maar zoals we al eerder in dit verhaal hebben gezien, kunnen verdriet en hoop vaak naast elkaar bestaan. Te midden van al het verdriet zal een glimpje van licht altijd zijn weg omhoog vinden – en dat was het geval voor Courtney.

Op 21 september beviel ze van haar twee overlevende baby’s, Miles en Harper. Ze waren helemaal gezond!

Lees ook  Popachtige baby wordt geboren: wanneer haar haar droog is, drummen de verpleegsters zich rond haar om “Sneeuwwitje” te zien.

“De meeste drielingen moeten weken op de intensive care doorbrengen. Maar in mijn geval ging iedereen de volgende dag naar huis. We hebben geleden, maar we zijn ook gezegend met kleine wonderen, “zegt Courtney Hill ..

Samen met dochter Reagan zijn Miles en Harper moeder Courtney’s trots en vreugde. Ze noemt de baby’s niet een tweeling – maar een drieling die hun broer missen.

Natuurlijk treurt ze om haar man en haar zoon, maar ze vindt kracht in de overtuiging dat ze er samen voor elkaar zijn en dat zij die te vroeg zijn gegaan over haar gezin waken.

Ze kijkt naar de toekomst en voedt haar kinderen op. Ze weet hoe trots vader Brian zou zijn geweest!

Courtney heeft uit de eerste hand ervaren hoe waardevol geluk is – daarom probeert ze van elke dag het beste te maken voor haar kleine engeltjes.

De familie heeft het niet gemakkelijk gehad, maar dankzij de enorme steun van familie en vrienden, is Courtney positief over de toekomst.

Ik heb bewondering en respect voor moeder Courtney, die ondanks alle tegenslagen positief blijft en alles waardeert wat het leven te bieden heeft.

Like en deel dit verhaal om Courtney en haar prachtige kinderen veel geluk te wensen in de toekomst!

Hond gaat van deur naar deur met zijn etensbak met een hartbrekende reden

Man maakt vreemd apparaatje los in de slaapkamer – kijkt dichterbij en beseft de enge waarheid