in

Bierleverancier voorkomt zelfmoord op brug door koud biertje aan te bieden en innerlijke Denzel Washington boven te halen

De stemmen van God en Denzel Washington hielpen voorkomen dat een man van een brug sprong – en het koude biertje deed evenmin kwaad.

Begin augustus voelden twee bierleveranciers de onweerstaanbare drang om een andere route te nemen naar een van hun klanten. De ongewone route leidde Jason Gabel en Kwame Anderson over een brug waar ze een man aan de andere kant van de balustrade opmerkten.

Ze stopten hun vrachtwagen en toen Kwame vroeg of hij oké was, bekende de man dat hij van plan was om zelfmoord te plegen.

Nadat Gabel het noodnummer gebeld had, zei de operator om niets te doen en te wachten op de politie. Maar Kwame nam het heft in eigen handen.

Lees ook  Meisje (10) zwanger na ver krachting broer

Hij vertelde aan KMSP News hoe hij de innerlijke Denzel Washington in zichzelf boven haalde. Hij herinnerde zich de gijzelingsonderhandelaar in de film Inside Man en dacht: “Ik moet die kerel blijven entertainen, want als ik wacht op de politie is het misschien voorbij.”

Kwame zou het volgende uur met de suïcidale man praten en over zijn leven vragen, terwijl de agenten ter plaatse toekeken. Hij leerde dat de man om de hoek woonde, dat hij uit Chicago was en dat hij kinderen had.

Hij vroeg de man uiteindelijk of hij iets wilde eten. Hij antwoordde dat hij geen honger had. Kwame vroeg of hij geld nodig had – de man zei nee.

Lees ook  Er zijn genoeg mensen die koffie op een lege maag drinken, maar of dat slim is…

Dan vroeg Anderson of hij een biertje met hem wilde drinken en de man pauzeerde even. “Misschien.”

Kwame rende om een 12-pack biertjes en kraakte er eentje, en beloofde de man dat als hij over het hek zou kruipen hij alle biertjes zou krijgen.

De man stemde in en kwam van de richel af. Later werd hij voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht.

Kwame en zijn partner zeiden dat God ervoor gezorgd had dat ze een andere route namen die ochtend, maar er gaat uiteraard niets boven een koud biertje met Denzel.

BEKIJK HET VIDEOVERSLAG HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO FANTASTISCH VOND!

Dit is wat er gebeurt als je een grijze haar uit je hoofd trekt

Gezin slaat op de vlucht voor een bosbrand – hun hond blijft echter achter