in

Opnieuw uitzaaiingen bij Bibian Mentel

Er zijn opnieuw uitzaaiingen geconstateerd bij Bibian Mentel, maar ze is wel enorm opgelucht dat haar nieuwe medicijnen lijken aan te slaan. Tijdens een controle in het ziekenhuis is gebleken dat haar uitzaaiingen weinig zijn gegroeid. Bibian en haar gezin kunnen hun geluk dan ook niet op.

“Het klinkt een beetje gek natuurlijk want ja, het neemt niet weg dat er nog steeds tumoren in mijn lijf zitten. Maar we zijn ontzettend blij dat we weer even wat tijd hebben gewonnen. Op dit moment mag ik eigenlijk 4 tot 6 maanden wegblijven als ik geen klachten krijg. Dat is voor mij heel lang eigenlijk. Dus ja, ik kan weer eventjes leven en dat is heerlijk!” aldus Bibian.

Lees ook  Boodschap van leraar aan ouders die hun kinderen bederven gaat viraal – en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Bibian heeft het goede nieuws uitgebreid gevierd. Zo vertelt ze: “Met het gezin hebben we keihard gezongen en geroepen van: ahhhhhh!!!

We mogen weer even wegblijven. Het voelde eigenlijk ook een beetje onwerkelijk dus het moest ook een beetje indalen. Maar hebben we ‘s avonds eventjes geknepen en gezegd van: Oh! Het is gewoon echt waar!”

Lees ook  Hond vecht voor haar leven wanneer iemand haar ogen en bek aan elkaar vastlijmt

37-jarige man steekt vrouw dood voor ogen van kinderen

13 momenten die je herkent als je naast een snurker slaapt