in

Bewezen: werken voor 10 uur ’s ochtends is slecht voor je gezondheid

Voor 10 uur ’s ochtends zou je niet moeten werken

Eindelijk is het bewezen. Waar wij massaal met z’n allen om half negen beginnen met werken, is dat eigenlijk heel slecht voor onze gezondheid. Dokter Paul Kelley beweert namelijk dat we absoluut niet voor tien uur ’s ochtends moeten beginnen met werken.

Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Lees ook  Dochter van 7 jaar moet zich laten m*sbruiken door p*dofielen van haar vader en het is nog walgelijker als je de reden weet..
Geweld

Ben jij ook gek op uitslapen? Dan is dit echt perfect nieuws voor jou. We zouden namelijk veel langer moeten uitslapen in de ochtend. We doen ons volgens Kelley veel geweld aan door onszelf te dwingen tot vroeg opstaan. Het vroege opstaan zou zorgen voor vermoeidheid, ziekte en stress. We moeten daarom onze werktijden aanpassen aan onze biologische klokken.

Lees ook  Redders proberen zwerfhond en haar pasgeboren pups te helpen tijdens verschrikkelijke storm
Risico

Kelley is van mening dat veel te veel mensen lijden aan een slaaptekort. Het merendeel van de mensen zou hier zelfs last van hebben en dit is absoluut niet zonder risico. Zo zouden er zowel fysieke als emotionele gevolgen kunnen zijn aan te weinig slapen. Misschien toch eens de baas voorleggen of een uurtje later beginnen mogelijk is?

Goed nieuws voor ons: Action krijgt er een hele grote concurrent bij!

Een man komt vast te zitten onder de metro. Wat de menigte vervolgens doet maakt je SPRAKELOOS!