in

Bewakingsbeelden tonen hoe serveerster een hotdog als tampon gebruikt alvorens hem op te dienen.

We hebben in het verleden allemaal al wel eens gehoord over misselijkmakende serveersters en kelners, maar dit is veruit het walgelijkste verhaal dat we al gehoord hebben. Beeld je maar eens in hoe jij zou reageren als er iemand met je eten moest “spelen” voor het op je bord op te dienen – en je bent je er helemaal niet bewust van.

Lees ook  Jennifer Lopez pas verloofd en nu al overspelgeruchten.

Wat bedoelen we met “spelen” vraag je jezelf af? Nou, deze smerige serveerster besloot om een hotdog als tampon te gebruiken en vervolgens gewoon terug op het bord te leggen, er een beetje ketchup op te doen en dan naar de klant te brengen. Je ziet hoe ze eerst nog even rondkijkt om er zeker van te zijn dat niemand haar walgelijke daad opgemerkt had.

Lees ook  Ongeloof en tranen wanneer stiefmama 18 jaar cel krijgt

Iemand moet haar behoorlijk kwaad gemaakt hebben. Maar zelfs als dat het geval was, rechtvaardigt dit nog niet wat ze deed.

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Terwijl zijn ouders in een winkelcentrum aan het shoppen waren, verbaast de kleine jongen de bezoekers met een geïmproviseerd optreden.

Soldaten vinden stervend 2 dagen oud puppy’tje. Kijk als hij het levenloze lichaampje opraapt en zich haast om het te redden.