in

Beschoten Audi duikt op bij verkoopsite met de kogelgaten er nog in

Een opknappertje, zo mag je ‘m best noemen: de Audi A7 die in september in Zwolle werd doorzeefd met kogels heeft een nieuwe eigenaar.

Die betaalde er een schijntje voor, nadat de auto van de van poging tot moord verdachte Idris M. plots opdook op een verkoopsite. In originele staat. Dat wil zeggen: met alle kogelgaten er nog in.

De buurt in Vinex-wijk Stadshagen ligt er vermoedelijk nog wel eens wakker van: in de nachtelijke uren van 22 september regende het ineens kogels aan de kinderrijke Van Disselstraat en de Sportlaan. Met een automatisch wapen werd Idris M. beschoten, die net uit zijn peperdure Audi A7 stapte.

LEES OOK!
'Dit beest mankeert iets, het is een regelrechte moordenaar', frustraties na zoveelste wolvenaanval

Veel kogelgaten
Een halfjaar later dook de bewuste Audi ineens op verkoopsite Schadeautos.nl op. Op de vele foto’s van de aanbieder is goed te zien wat de impact van de schietpartij in Zwolle is geweest.

In de voorruit, op de motorkap en aan de zijkant van de auto zijn veel kogelgaten te zien. Dat geldt ook voor het interieur.

LEES OOK!
Kinderlokker kon met enkelband gewoon doorgaan: in Assen, Groningen, Emmen en Zwolle

Het zal dan ook niet voor niets zijn dat de auto met een nieuwwaarde van ruim boven een ton nu te koop stond voor nog geen 25.000 euro.

Een buitenkansje blijkbaar, want de Audi is razendsnel verkocht. De verkoper, een handelaar in schadeauto’s, kan vanwege privacy niet zeggen hoe de auto uiteindelijk bij hem is beland.

Deel personeel verpleeghuizen durft niet meer naar werk: ‘Je speelt Russisch roulette’

Dode vrouw in zeil gewikkeld uit het water gehaald