in

6 tips om het spannend te houden onder de lakens!

De temperaturen dalen onder het vriespunt, en wat kan je dan beter doen dan elkaar wat te verwarmen!? De winter is het seizoen bij uitstek om je slaapkamer ‘the place to be’ te maken, en dan niet alleen om te chillen en Netflix te kijken… Deze 6 tips zullen je s*ksleven een serieuze boost geven, dus ga ermee aan de slag!

Elke dag carnaval
Vraag je partner dat ze haar pikantste lingerie uit de kast haalt, of ga voor een rollenspel. Het is altijd fijn om je te laten verleiden door een s*xy verpleegster of uitdagende agente. Laat jullie verbeelding de vrije loop: er zijn weinig tot geen grenzen!

Lees ook  Mama zag deze leraar naar haar gehandicapte zoon wandelen, dus begon ze te filmen.

Speel eens een spelletje
Haal een gezelsschapsspel uit de kast en pas de spelregels aan. Laat je partner bijvoorbeeld betalen met kledij in plaats van Monopoly-geld. Of wat dacht je van een potje ‘N*ked Twister’ of het onverslijtbare strippoker?

De bucketlist
Maak beiden een ‘to do’ of ‘I want’ lijstje. Bijvoorbeeld alle st*ndjes die jullie nog willen uitproberen of dingen die je nooit eerder aan elkaar durfde vragen. Misschien is de ander wel geïnteresseerd. Zijn er plaatsen waar je het eens wil doen…?

(lees verder onder de foto)

Shake it, baby!
Muziek helpt altijd! Kies een nummer dat jullie beiden leuk vinden en zet jullie beste beentje voor. Kleren hoeft niet echt, het is warm genoeg in de slaapkamer. Toon jullie meest sensuele moves en laat je volledig gaan. Een voorspel om u tegen te zeggen!

Lees ook  Huilende pitbull wordt gered van dierenmisbruikers – krijgt een nieuw gezin en kan niet stoppen met lachen

Recht voor de raap
Eerlijk duurt het langst, ook onder de lakens. Als je dat ene ‘routinestandje’ saai begint te vinden, geef dat dan gewoon aan. Probeer eens iets anders. Het zorgt ongetwijfeld voor een boost!

Doorbreek de sleur
Dit sluit een beetje aan bij de tip hiervoor. Probeer eens een ander standje, maar durf er ook s*ksspeeltjes bij te betrekken. Of kies een ander tijdstip of een andere plaats. Uw orgasme zal u dankbaar zijn!

Politie zoekt vermiste Niels (31)

Gina is de ‘heetste oma op deze planeet’ (foto’s)