in

Ben je verslaafd aan lippenbalsem? Dan moet je dit lezen

Ben jij het type persoon met tien verschillende lippenbalsems thuis en tenminste één bij jou in de zak? En zodra je lippen droog voelen, je lippen insmeert? Je bent niet de enige, maar dit moet je lezen!

De Deense krant BT heeft onlangs de voor- en nadelen van lippenbalsem onderzocht door met Jørgen Serup te praten, professor op de dermatologische afdeling van het Bispebjerg-ziekenhuis. Hij zei het volgende:

Lees ook  Mama zet haar 7-jarige dochter met lange haren op school af – wanneer ze terugkeert, ziet mama haar haar en gilt.

– Het beste is om lippenbalsem te vermijden die water bevat. Het water dringt de cellen in de lippen binnen en zorgt ervoor dat de cellen opzwellen. Maar wanneer het water verdampt en de cellen beginnen samen te trekken, ontwikkelt zich een droogte, zo vertelt hij.

Hij legt verder uit dat het beter is om producten te gebruiken die paraffine bevatten, zoals was of paraffineolie. Vaselina werkt ook goed.

Lees ook  Gepensioneerde dame doet walgelijke vondst in pak bananen van Aldi.

Maar de Deense consumentenorganisatie is het daar echter niet mee eens. Ze raden daarom minerale oliën zoals plantaardige olie en bijenwas niet aan.

Met andere woorden, de meningen verschillen, maar ze zijn het erover eens dat ze geen producten aanraden op waterbasis gebaseerd. Dus onze tip is om dit de volgende keer te controleren!

Man vindt twee verlaten puppy’s midden op de weg – dan neemt hij een prachtig besluit

Deze zoon had spijt van de foto die hij naar zijn moeder stuurde toen hij dit pittig detail zag