in

Belgische mannen uit vliegtuig gegooid omdat een van hen grappend “Allahu Akbar” riep.

Negen mannen werden door de politie opgevangen nadat ze uit een vliegtuig van Ryanair werden gegooid. Een van hen riep naar verluidt “Allahu Akbar”, maar dat zou als “grap” bedoeld geweest zijn. Helaas eindigde de stunt voor hem en zijn vrienden niet bepaald goed.

De voornoemde vlucht had vroeg in de ochtend vanuit Zaventem naar Madrid moeten vertrekken. De vlucht werd echter vertraagd door de paniek die uitbrak naar aanleiding van deze gebeurtenissen. De politie bevestigde het incident en het bereikte ook de redactie van VTM Nieuws. De negen mannen hadden allen de Belgische nationaliteit.

Lees ook  Beste vriend van Mark Rutte klapt uit de school!

De groep was aan boord van het vliegtuig maar plotseling schreeuwde een van hen “Allahu Akbar.” Hij gaf ook aan dat er een bom op het vliegtuig aanwezig was. Dit veroorzaakte paniek en tumult in het vliegtuig, met schreeuwende passagiers.

Peter De Waele van de federale politie zei:

“De commandant weigerde deze negen mensen mee te nemen. Een van hen was een belachelijke grapjas en riep ‘Allahu Akbar.’”

De bagage van de passagiers werd uit het vliegtuig genomen en er kwam een explosieventeam met een snuffelhond ter plaatse. Gelukkig werd er niets gevonden. De meeste passagiers waren erg geschokt over het voorval, zeker als je weet dat in maart van vorig jaar 32 mensen het leven lieten bij de verschrikkelijke aanslag in Zaventem.

Lees ook  Syrisch meisje dat bombardementen weglachte, mag in Turkije wonen

Een van de mannen zal het voorwerp van strafrechtelijke vervolging uitmaken, aangezien een valse bommelding een ernstig misdrijf is.

Wat vind jij van deze “grap”? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Deze vrouw rijdt voorbij een dakloze, maar als ze ziet wat er op zijn bordje staat, gaat ze vol op de remmen.

Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.