in

Bejaarde vrouw is slachtoffer van gruwelijke feiten: “Daardoor kon ik dagenlang niet uit bed komen, eten of praten”

Evelyn Birchall ziet bont en blauw. De vrouw vertelt de schokkende waarheid achter haar verwondingen.

Alleen thuis

De vrouw werd ’s nachts opgeschrikt toen ze in bed lag in haar woning in Chorley, waar ze alleen woont. Ze werd wakker toen ze voelde dat iemand haar aanraakte. Toen Evelyn begon te schreeuwen wat de man eigenlijk van haar wilde, antwoordde hij meteen: “Ik wil jou.” Het slachtoffer vreesde dat ze elk moment verkr*cht kon worden.

Lees ook  Zes kenmerken die mannen niet kunnen weerstaan bij vrouwen

Tevergeefs

De man valt Evelyn vervolgens aan en slaat haar bont en blauw. Ondanks de pogingen van de vrouw om haar te verdedigen, slaat de dader genadeloos toe. Daarna neemt hij de benen met enkele spullen die hij heeft meegenomen en laat Evelyn met ernstige verwondingen achter. “Daardoor kon ik dagenlang niet uit bed komen, eten of slapen”, aldus het slachtoffer dat nog steeds behoorlijk onder de indruk is van wat haar is overkomen.

Lees ook  Tweejarig jongetje moet dringend plassen… en krijgt boete van 140 euro

Woedend

Evelyn is vooral erg opgelucht dat ze de aanval heeft overleefd, maar tegelijk is ze ook ontzettend kwaad dat de man haar dit kon aandoen. De politie kon de dertiger na een speurtocht uiteindelijk vatten en in de boeien slaan. Vandaag verscheen hij voor de rechtbank, waar hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar en negen maanden.

Vrouw keert terug van haar militaire opleiding. Wacht tot je het moment ziet waarop de honden haar opmerken.

61-jarige trotseert leeftijd in haar wit badpak – kijk nu wanneer ze zich omdraait