in

Bejaarde man blijft om hulp bellen. Als de brandweerlieden opdagen, kunnen ze niet geloven wat ze aantreffen.

Douglas Mark en zijn vrouw Maxine hadden een rustig leven geleid in hun huis in Decatur, Georgia. Maar naarmate de gezondheid van Douglas achteruitging – de 82-jarige lijdt aan emfyseem en dementie – werd Maxime gedwongen om meer dan ze kan tellen de hulpdiensten te bellen.

De brandweerlieden werden gewoon aan de telefoontjes en ze kwamen altijd langs om te helpen, en vervolgden dan hun weg. Maar dat veranderde allemaal toen ze beseften wie Douglas was.

Douglas Marks was eigenlijk luitenant Marks, een voormalige brandweerman en de oudste levende gepensioneerde brandweerman van het district. Hij was ook de eerste medische hulpverlener van het district en tevens Koreaans oorlogsveteraan. Van zodra ze dit wisten, vormde er zich een speciale band tussen Douglas en de brandweerlieden. Ze hielden ervan om meer te horen over zijn tijd bij de brandweer en namen wat meer tijd om naar hem te luisteren. Algauw werden de brandweerlieden een beetje als de tweede familie van Douglas en Maxine,

Lees ook  Ze hadden hem gedumpt omdat hij niet perfect was, maar nu laat hij iedereen zien waarom ze ongelijk hadden

Tijdens hun bezoeken hadden ze gemerkt dat hun huis in verval was geraakt. Het dak, de isolatie en de vloer was versleten, en het huis had een ramp nodig voor de rolstoel van Douglas.

Ze besloten dat ze het bejaarde echtpaar zo niet verder konden laten leven, dus namen ze het heft in handen. En de resultaten waren ongelofelijk!

Lees ook  Deze moeder liet haar 15-jarige dochter een tatoeage plaatsen en nu legt ze uit waarom

Bekijk hieronder wat deze brandweerlieden deden en DEEL dit verhaal om anderen te inspireren!

De jongen smeekte zijn moeder om het niet te doen maar ze deed het toch. De reden bracht me de tranen in mijn ogen

Man zat 38 jaar onschuldig in de gevangenis, wordt vrijgelaten samen met zijn trouwe viervoeter