in

Bejaard koppel belt politie om de liefste reden. Politieagent gaat zijn verplichtingen ver te boven.

Politieagenten hebben geen eenvoudig beroep. Ze worden aan allerlei gevaren blootgesteld en offeren alles op voor de gemeenschappen die ze dienen. Maar er zijn zo van die momenten dat ze mensen op onverwachte manieren helpen. Een bejaard koppel belde de politie van Sonoma County met een onverwacht probleem. Hun televisie was al uren lang op een hoog volume blijven hangen en ze wisten niet wat te doen.

Lees ook  Bierreclame verboden wegens het belachelijk maken van roodharigen en oproep om “te stoppen om het gen te verspreiden.”

Iedereen kent dergelijke technische problemen wel, maar voor mensen die zich nog moeten integreren in het technologietijdperk is het nog lastiger.

Grootouders bellen doorgaans hun kleinkinderen met vragen over hun mobiele telefoon of het internet.

Toen agent Merical de oproep van het bejaard koppen beantwoordde, verwees hij hen niet door naar een technicus. Hij ging zelf langs om te helpen.

Hij ging bij hen zitten en probeerde te achterhalen wat er met hun universele afstandsbediening aan de hand was.

Lees ook  Man vindt 500 dollar in pinautomaat. Hij geeft het terug de 92-jarige vrouw, maar wat er dan gebeurt is ongelooflijk!

“Na een beetje zoeken op het internet en opnieuw configureren van de afstandsbediening slaagde Merical erin om de televisie en het volume weer normaal te krijgen”, zei Sonoma County Sheriff.

“Elke dag is nieuw voor ons, en we zijn blij om te helpen waar we kunnen.”

Bedankt, agent Merical, om ons te inspireren met je vriendelijkheid!

Chantals zoontje James (9) is wel héél eerlijk over zijn moeder

Mama brengt voor haar bevalling 52 dagen in het ziekenhuis door – breekt record dat de dokters in 10 jaar niet gezien hadden.