in ,

Bedrijf biedt mogelijkheid om toiletpapier met het gezicht van jouw ex te kopen

Niemand zal ontkennen dat relaties moeilijk kunnen zijn. Elke situatie is duidelijk anders en gevallen van ontrouw zorgen bijvoorbeeld voor veel wrok. Er wordt gezegd dat liefde heel makkelijk naar haat omslaat.

Het is makkelijker om te zeggen, dan te doen, maar het is altijd het beste om een stapje terug te nemen om de situatie met wat meer perspectief te bekijken.

Lees ook  Kale mannen met baarden lopen extra risico op coronavirus!

Echter, niet altijd is doorgaan een optie en soms is het gewoon simpelweg beter om een punt achter een relatie te zetten.

ToiletFace, een Brits bedrijf, biedt toiletpapier met tekst of foto’s aan. Handig om een bericht als ‘Eén velletje’ of kleine lieve boodschapjes (geen woordspeling) te plaatsen. Maar vorige week, ter gelegenheid van Valentijnsdag, werd een andere optie gesuggereerd!

Lees ook  40 p*rnosterren met en zonder make-up: van aartslelijk tot plots bloedge*l (foto’s)

Elke rol kost 9 euro en voor iets meer dan 1 euro kun je tekst toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld het gezicht van je ex laten bedrukken. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled papier en natuurlijke inkt.

De opties zijn legio … Een foto van je ex, jouw minst favoriete sportteam, politicus, etc. Het is niet goedkoop, maar wellicht kan het therapeutisch werken?

Moeder maakte een filmpje van haar baby, twee uur later was ze dodelijk gewond: vader verdacht

Meisje (15) meldt zich op politiebureau Apeldoorn: ‘Ik werd gedwongen tot s*ks met oudere mannen’