in

Bareigenaar helpt gestolen portefeuille van vrouw terugvinden – dan redt hij het leven van de dief.

Een missie om een gestolen portefeuille terug te vinden, veranderde het leven van een man voorgoed. Jimmy Gilleece, de eigenaar van de bar genaamd Jimmy’s in Wrightsville Beach, North Carolina, vernam dat een klant haar portefeuille met haar trouwring erin verloren had. Jimmy ging op missie om de ring terug te vinden door urenlang naar de bewakingsbeelden te kijken.

Uiteindelijk zag hij haar portefeuille buiten op een bankje met een schimmig figuur in de buurt.

Later ontdekte Jimmy wie het was en deed de man opbiechten dat hij het geld gestolen had. Maar nadat het mysterie opgelost was, vond Jimmy dat er meer gedaan moest worden.

Lees ook  Vrouw (26) gaat op zoek naar zaaddonor omdat haar echtgenoot “niet knap genoeg is”

“Hij woonde in het bos, en het was ijskoud buiten. En hij had in twee dagen al niets gegeten”, zei Jimmy. “Ik zag dat hij geen crimineel was. Hij was gewoon iemand die een beetje hulp nodig had.”

De 17-jarige Rivers Prather is vervreemd van zijn moeder. Hij probeert zichzelf te redden maar op de dag dat hij in Jimmy’s leven tuimelde was hij dakloos.

Lees ook  Man (19) verliest een paar tanden na mishandeling met boksbeugel - De foto's

“Ik had niet meer geluk kunnen hebben”, zei Rivers. “De meeste mensen zouden met de beelden naar de politie gestapt zijn, en hij koos ervoor om me te helpen. Hij maakte me een familielid.”

En dat mag letterlijk genomen worden, want Rivers woont nu in het huis van Jimmy en zijn verloofde en kinderen. Hij heeft twee baantjes en een veelbelovende toekomst.

“Ik bedank hem elke dag”, zei Rivers. “Ik zou alles voor hem doen.”

Jimmy koos voor de beste oplossing: medeleven tonen!

Maar een paar mensen hebben deze klassieker gezongen als Elvis – Maar dan zingt Susan Boyle deze klassieker en komt ze wel heel dichtbij

Nieuw Alzheimer verzorgingstehuis ontworpen als een dorpje uit de jaren ’50, zodat patiënten hun jeugd zouden herinneren.