in

Barbie zorgt voor nieuw schandaal in kliniek dankzij pikante foto’s

Het liefdesleven van Barbie ligt op straat
Het was een tijd stil rond Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. De realityster werd enkele maanden geleden opgenomen in een privékliniek in Schotland naar aanleiding van een psychose. Nu blijkt dat de blondine hals over kop verliefd is geworden op een Nederlandse medepatiënt.

Doordat pikante foto’s van Barbie zijn uitgelekt, is de relatie tussen de twee geen geheim meer.

Pikante foto’s in iCloud
Als we Privé mogen geloven heeft de nieuwe vlam van Barbie een vriendin en kinderen in Nederland. De vriendin van de man kwam achter de affaire die hij heeft met Barbie dankzij een aantal pikante foto’s.

Lees ook  Ex-bewoners over landgoed in opspraak geraakte donatiebaas: ‘Ik ben daar doodsbang geweest’

Blijkbaar stuurde Barbie hem naaktfoto’s, maar hij had zijn smartphone gekoppeld aan een iCloud-account. De foto’s kwamen hierdoor ook thuis in Nederland op de computer terecht. De computer met iCloud-account waar zijn vriendin ook toegang tot had…

Privékwestie
“Barbie maakte mijn relatie kapot”, vertelt de vrouw in een interview aan Privé. “Na goed overleg heb ik besloten om hier niet op in te gaan. Dit is een privékwestie. Samantha heeft mijn relatie kapot gemaakt en eigenlijk wil ik hier niet mee doorgaan.

Lees ook  Taakstraf voor man die geslachtsdeel tegen meisje (6) aanduwde

Voor mij is het klaar. Ik hoop in alle rust mijn ellende te kunnen verwerken.” De nieuwe liefde van de realityster komt ook uit Den Haag, maar de twee kenden elkaar in Nederland niet. Volgens Privé is de man net over de dertig. Wel schijnen ze een aantal gemeenschappelijke mensen te kennen en bezochten ze regelmatig dezelfde clubs in Den Haag. De man is voorlopig niet meer welkom bij zijn vriendin thuis in Nederland. Zij wil eerst nadenken over de toekomst.

Expert vertelt hoe je valkuilen in de supermarkt te slim af bent

Waarschuwing: deze populaire vrucht is dodelijk voor je huisdier