in

‘Barbie’ Samantha terug bij haar ex

Samantha de Jong zou iets langer dan twee weken vrijgezel zijn. Ze dumpte Maron via Instagram, dus veel volgers wisten al eerder dan Maron zelf dat hij geen relatie meer met de reality ster had.

Nu lijkt het, ieder geval volgens haar Instagram, erop dat Samantha is gevallen voor de charmes van een oude bekende!

Steun
Gisteren en vandaag post ze namelijk een foto van Rolf Tangel! De twee hebben een tijd een relatie gehad, maar waren uit elkaar gegaan.

Lange tijd bleven ze goede vrienden, maar Rolf heeft ook eens aan een tijdschrift laten weten dat hij klaar is met Samantha.

Lees ook  Deze kleine jongen eert zijn overleden zusje door een prachtig liedje voor haar te zingen

Nu lijken ze weer herenigd te zijn, en hoe! Samantha geeft op een van de foto’s Rolf en kus en schrijft daarbij: ,,Net lekker gesport met mijn beste maatje.”

Bij de andere foto, waar ze ook samen op staan schreef Samantha: ,,Afgelopen vrijdag waren Rolf Tangel en ik gezellig een dagje samen.

Ik kon jouw steun heel goed gebruiken. Ondanks alles blijven wij altijd een band samen hebben, wat er ook gebeurd we komen altijd bij elkaar terug.

Lees ook  Mensen met tatoeages zijn vaker en sneller roekeloos volgens studie

Dat noem je pas vriendschap. Daar wil ik je voor bedanken liefde Rolf.” Op beide foto’s is het reageren uitgeschakeld.

Samantha postte gisteren ook een bijzondere foto. De foto was genomen in de Efteling en te zien is een pop van Doornroosje die slaapt.

In de weerspiegeling van het raam op de foto is te zien dat een man de foto neemt. Bij het kiekje schrijft Samantha: ,,Gezellig in de Efteling met mijn hartje.” Is het Rolf die te zien is op de foto?

Mikayla verdient meer dan 72.000 euro per jaar, met dit trucje..

‘Jij nam me mijn lieve Roos af… Je bent een lafaard’