in

Bange hond leidt mensen naar een heel gewoon huis toe, wat ze binnen aantreffen is hartverscheurend

Op het moment dat een medewerker van een opvang voor verwaarloosde dieren in New Orléans een hongerige hond zag, was zijn aandacht getrokken. De hond gedroeg zich nerveus zag hij. Het is ook vreemd om een hond alleen rondjes te zien lopen op een parkeerplaats van een winkelcentrum. Aan de gevulde tepels van de hond kon de medewerker van de opvang zien dat ze waarschijnlijk puppy’s moest hebben.

Hond trekt team medewerkers opvang met zich mee

De medewerker van de opvang mobiliseerde enkele collega’s en de bange hond kwam toch zonder al te veel schroom naar hen toe. Ze was ernstig in nood en leek bijna aan te voelen dat deze mensen haar zouden gaan helpen. Ze liep van hen weg toen ze haar volgden. Steeds verder leidde ze de mensen met zich mee, totdat ze stopte bij een huis.

Lees ook  Deze moeder knuffelt de moordenaar van haar dochter in de rechtszaal, de reden waarom is lovenswaardig
Huis met puppy’s

Het verbaasde de medewerkers dat de hond hen naar een huis geleid had. Het dier zag er niet verzorgd uit en het had hen waarschijnlijker geleken dat de pups ergens buiten zouden verblijven. In het huis bleken niet alleen de pups van de hond aanwezig te zijn, maar ook een man die beweerde de verzorger van de honden te zijn. Hij verbood het reddingsteam om de honden mee te nemen omdat de eigenaar van de dieren in de gevangenis zat en die over hun lot moest beslissen.

Lees ook  Grote bewondering voor quarantaine-look André Hazes
Puppy’s ternauwernood toch gered

De medewerkers van de opvang lieten zich niet afschrikken door de man en wisten hem ervan te overtuigen dat de pups er zo slecht aan toe waren dat ze echt wel mee naar de opvang moesten. Uiteindelijk gaf de man toe en werden de pups meegenomen naar de opvang. De hereniging met hun moeder zie je op de onderstaande, diep ontroerende video.

Stop dierenleed en steun de mensen die zich inzetten voor een beter leven voor dieren door dit verhaal te delen met je familie en vrienden via Facebook.

Doodsbedreig*ngen Miss Irak na selfie met Miss Israël

Man vindt 500 dollar in pinautomaat en geeft het terug aan 92-jarige vrouw – dan ontstaat een sneeuwbaleffect