in

Badr Hari stapt weer de ring in: ‘Ik wil wraak’

Badr Hari keert tijdens Glory 78 terug in de ring. De Amsterdammer, uitkomend voor Marokko, neemt het 17 juli in Ahoy in Rotterdam op tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek uit Polen.

Hari is volgens kickboksorganisatie Glory gebrand op revanche. Hij ging op 19 december in Rotterdam in zijn partij tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi in de derde ronde knock-out met een gebroken neus.

Lees ook  RIVM: snelheid waarmee coronavirus zich verspreidt neemt toe

,,Hari wil als nummer 3 van de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is”, laat Glory weten.

Wrzosek is de huidige nummer 8 op de Glory-ranglijst. Hij is 2 meter lang en mede daarom draagt hij de bijnaam ‘Hightower’. In 2018 verloor Wrzosek eveneens van Adegbuyi tijdens Glory 62 via een unanieme beslissing.

Lees ook  Incident met kind in toilet op camping, politie zoekt getuigen

Glory 78 is via een stream exclusief te zien tegen betaling. De organisatie onderzoekt nog wel of er in beperkte mate publiek aanwezig kan zijn bij het gala in Ahoy.

Glory 79 en Glory 80 staan gepland voor september en december. De data van deze evenementen worden later dit jaar bekendgemaakt.

Advocate verliest 94.000 euro nadat zij stagiaire bankpas en pincode gaf, bank betaalt niks terug

Maxime Meiland maakt de tongen los met ’T0PLESS’ foto