in

Babysitter hoort voetstappen en beseft dat ze niet alleen zijn. Dan bekijkt papa de bloedstollende bewakingsbeelden.

Het was een zonnige namiddag in California toen het kindermeisje Jenna Lee Baker oog in oog kwam te staan met een situatie waarop niets haar kon voorbereiden. Terwijl ze druk bezig was met de driejarige waarop ze past, had ze geen idee dat ze enkele minuten later het volgende slachtoffer van een inbraak zou worden.

Ze was even boodschappen doen, maar toen Jenna en de kleine jongen terug thuis kwamen, wist ze meteen dat er iets niet klopte. Spullen lagen niet op hun plaats en ze vermoedde dat ze niet alleen in het huis waren.

Maar op dat moment strompelde de jongen al de keuken binnen en toen werd Jenna gedwongen om haar instincten te volgen. Plotseling hoorde Jenna voetstappen in de gang en sprong ze zonder aarzelen meteen in actie.

Lees ook  Frida de hond redde 12 levens na de aardbeving in Mexico – haar verhaal heeft mijn hart gestolen

Haar snelle beslissing resulteerde in een heldendaad en het werd allemaal vastgelegd door de bewakingscamera’s van het huis. Jenna rende in paniek naar de jongen toe om hem in veiligheid te brengen.

Terwijl ze door de voordeur naar buiten liep, belde ze de politie en liep naar het huis van de buren om te schuilen. Zonder te weten welk gevaar de inbreker betekende, deed ze precies wat ze moest doen.

De vader van de jongen, Jonathan Lai, zag het achteraf allemaal gebeuren op de bewakingsbeelden. Hij liep over van dankbaarheid voor het snelle denken en handelen van Jenna en haar onbaatzuchtigheid die haar en zijn zoon gered hadden.

Lees ook  Grap bij slaapfeestje laat tiener schreeuwen van de pijn

Moest Jenna niet zo assertief geweest zijn, had dit verhaal heel anders kunnen aflopen. De beelden onthulden ook wat de inbreker deed alvorens Jenna het huis binnenkwam. Hoewel deze babysit zelf in gevaar verkeerde en de inhoud van haar handtas gestolen werd, toonde ze een indrukwekkend niveau van zelfopoffering die hun beide levens redde.

Bekijk de intrigerende beelden hieronder en DEEL deze dappere meid met je vrienden!

Deze video toont aan waarom geen enkel dier in een circus of amateurdierentuin thuishoort.

Deze school voert opnieuw “billenkoek” in om ongehoorzame kinderen te straffen – Ben jij het hiermee eens?