in

Babysitter betrapt op camera hoe ze baby gewelddadig door elkaar schudde, aangehouden en beboet.

Opgelet: De onderstaande video bevat heftige beelden niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Een babysitter die op camera betrapt werd hoe ze een baby gewelddadig door elkaar schudde alvorens het kind te laten vallen, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 dagen en een boete van omgerekend ongeveer 60 euro.

De vrouw, alleen gekend als Lou, ging door het lint toen de baby niet wilde ophouden met huilen.

De babysitter was een vriend van de oma van het kind en ze werd gevraagd om mee te helpen zorgen voor het kind uit Changsha in China.

Lees ook  Niet leuk: vanaf deze week ga je opvallend meer spinnen zien en dit is waarom!

En het ziekelijke gedrag van de 52-jarige ging viraal omdat haar daden werden gefilmd door een ‘nanny cam.’

De schokkende video, op 14 januari gefilmd in het huis van de baby, werd online gedeeld en ondertussen al meer dan 16 miljoen keer bekeken.

De baby liep gelukkig geen zichtbare of ernstige verwondingen op, maar de moeder overhandigde de beelden wel aan de politie.

De lokale politie verklaarde dat Lou ondertussen aangeklaagd en vastgezet werd. Ondertussen bleef ze 12 dagen aangehouden en kreeg ze een boete van omgerekend zo’n 60 euro. Mogelijk loopt haar straf nog op naarmate er meer onderzoek wordt verricht naar haar gedrag.

Lees ook  Serveerster kan haar 4 kinderen niet meer te eten geven als haar man doodgaat aan kanker. Dan kijkt ze naar de rekening en ziet dit …

Opgelet: De onderstaande video is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met iedereen die je kent als ook jij vindt dat deze vrouw ver weg uit de buurt van kinderen moet blijven.

Vader gaat dronken bovenop baby liggen en laat hem dood stikken

10-jarig jongetje pleegt zelfmoord omdat hij gepest werd omwille van stoma.