in

Baby’s vliegen voortaan in bagageruimte

“Baby’s zorgen in het vliegtuig voor veel overlast. Daarom mogen kinderen tot 4 jaar binnenkort meevliegen in de bagageruimte van het toestel. Een opluchting voor de medepassagiers én voor de ouders”, zegt Van Kampen.

Ze zijn de grootste ergernis in vliegtuigen: huilende baby’s. Ze kunnen de reis voor anderen gekmakend verzieken. Reiziger Henk van Kampen (64) bedacht de oplossing voor dit probleem. “Een huilende baby aan boord is ronduit asociaal. Passagiers tellen een hoop geld neer voor een ticket. Ouders kunnen het niet maken om hun jankende kind gewoon mee te nemen in de cabine”, zegt Van Kampen.

Lees ook  Utopia moet noodgedwongen stoppen na viereneenhalf (!) jaar

De voormalig uitvaartondernemer ontwierp een speciale bench waarmee baby’s in het bagageruim kunnen worden vervoerd. “Het lijkt op een kistje waarin honden worden vervoerd, maar dan iets kleiner”, legt hij uit. “De baby’s kunnen gewoon onderin het vliegtuig worden geschoven, tussen de koffers. Daar heeft niemand last van ze.”

Lees ook  Groepsfoto met meer dan 30 mensen gaat mis: balkon stort in

“Diverse vliegmaatschappijen hebben interesse in de babybench volgens Van Kampen. Ze beloven reizigers flinke kortingen als ze hun baby op deze wijze laten vervoeren. Voor ouders die hun baby toch op schoot willen houden, komt er de mogelijkheid de baby lachgas toe te dienen.”

Wij vinden het een belachelijk idee. Een baby hoort niet onderin het vliegtuig. Wat vind jij van de uitspraken van Van Kampen? Laat het weten in de reacties!

 

8-jarige vindt verloren portefeuille met 1.700 dollar in en bezorgt hem terug aan het slachtoffer.

Politiehond laat inbreker gillen als een klein meisje na inbraak – De beelden ga je niet geloven..