in

Baby’s gehuil redt mama uit coma – het geniale idee van de verpleegster ontvangt veel lof

De geboorte van een kind is een prachtig moment voor elke ouder.

Maar een kind op de wereld zetten kan ook heel wat risico’s inhouden, net zoals toen Shelly beviel van haar dochter Ryan bijvoorbeeld.

Shelly belandde in een coma na de geboorte van haar dochter via keizersnede. Niemand wist wat te doen. Tot een verpleegster een miraculeus idee had.

Shelly en haar echtgenoot Jeremy hadden lang op deze dag gewacht. Eindelijk konden ze hun dochter Ryan verwelkomen. Toen ze onderweg waren naar het ziekenhuis verliep alles volgens het plan.

Maar na de geboorte, die via keizersnede moest worden uitgevoerd, werd hun nachtmerrie realiteit.

Dokters gaven de hoop op

Shelly verloor heel wat bloed tijdens de geboorte en belandde in een coma.

Haar dochter Ryan werd gezond geboren, maar de toestand van Shelly was kritisch.

De dokters begonnen de hoop te verliezen, en na een week wisten ze nog steeds niet wat ze moesten doen. Shelly lag nog steeds in coma en geen enkele poging om haar wakker te maken, lukte. Maar toen kwam een verpleegster echter op een bijzonder geniaal idee die alles oploste.

Lees ook  Politie redt drie verwaarloosde honden uit snikhete tuin in Veenendaal.

Ashley wist dat lichaamscontact goed was voor pasgeboren kindjes en hun moeder. Misschien zou het deze mama wel uit haar coma halen?

“We wisten dat lichamelijk contact tussen moeder en kind levensbelangrijk is voor een baby, dus dachten we om het eens te proberen voor de moeder,” vertelt Ashley aan USA Today.

Wilde dochter haar gehuil horen

Vader Jeremy legde dochter Ryan in Shelly’s armen, en Ryan begon onmiddellijk te slapen. Maar dat is niet wat Ashley de verpleegster op had gehoopt. Hoewel het een teder moment was, was het niet datgene wat Shelly zo nodig had. Ze wilden hun dochter horen huilen, in een poging om haar wakker te maken.

Jeremy wilde de kleine Ryan niet aan het huilen brengen, maar hij wist dat hij geen andere keuze had. Hij kneep haar lichtjes aan haar zijde zodat ze begon te huilen. Meteen daarna, gebeurde dan het mirakel.

Lees ook  Man die volledig getatoeerd is laat geslachtsdelen weghalen omdat die zijn “look” verpesten

Shelly begon licht te bewegen en kort daarna werd ze wakker. De dokters brachten haar naar een speciale zorg eenheid waar ze opnieuw op krachten kon komen, en zich kon voorbereiden op het leven als moeder. Met een dochter die haar leven gered heeft.

Zowel Shelly als Ryan stellen het vandaag uitstekend. Ryan is een gelukkige en nieuwsgierig klein meisje die houdt van zingen en dansen.

Na de geboorte van haar dochter, dacht Shelly waarschijnlijk dat ze nooit meer naar het ziekenhuis zou moeten, maar dat was fout. Vandaag werkt ze namelijk op de spoedgevallenafdeling in North Carolina, waar ze mensen helpt bij problemen bij de geboorte.

De familie kan nu ten minste van hun leven genieten, en dankzij Ryan’s gehuil had dit verhaal een mooi einde.

Ik ben zo blij dat dit verhaal een mooi einde had! Deel dit verhaal om verpleegster Ashley te loven voor haar ongelofelijke idee die Shelly’s leven heeft gered!

Jongen (5) redt het leven van zijn moeder door zijn lievelingsserie ‘Brandweerman Sam’

Dokters dachten dat het blauwe plekken waren: maar al snel beseften ze hun fout