in

Babyeekhoorn wordt verwond en hulpeloos gevonden – 8 jaar later blijft ze haar verzorgers opzoeken

In 2009 werd een klein hulpeloos eekhoorntje gevonden door een dierenorganisatie. Ze was pas vier weken oud en zwaar gewond. Waarschijnlijk was ze aangevallen door een uil en achtergelaten, bericht The Dodo.

De organisatie bracht het arme diertje naar Brantly Harrison, die samen met haar gezin wilde dieren verzorgt en rehabiliteert. Daar kreeg het eekhoorntje een mooie naam, Bella, en werd ze samen met drie anderen eekhoorns, Larry, Curly en Moe verzorgt.

In de lente van 2010 werd Bella uitgezet en verwachtte Brantly haar nooit meer te zien. “Haar persoonlijkheid verschilde niet dan die van alle andere eekhoorns die ik ooit heb verzorgd”, vertelde ze aan The Dodo, “Het einddoel is om ze allemaal in het wild uit te zetten dus ik heb haar nooit als een huisdier behandeld. Ze was niet anders dan de anderen.”

Lees ook  Student overlijdt plots na het eten van pasta die hij vijf dagen op aanrecht had laten staan.

I think she loves her mamma! ❤️ @bharrisonsc

Een bericht gedeeld door CID & Bella (@cidandbella) op

Toch dacht Bella daar anders over! Het is normaal dat eekhoorns die worden uitgezet terug komen omdat ze denken dat ze te eten krijgen. Maar, na een weekje komen ze niet meer terug. Op één speciaal eekhoorntje na.

Bella bleef bijna dagelijks komen en ging zelfs voor het raam staan zodat iedereen haar kon zien. Zeven jaar later blijft ze nog steeds trouw haar menselijke vriendjes opzoeken. Geaaid worden vindt ze niet erg fijn, maar ze zit graag op schoot traktaties te knibbelen.

Bella and Fox(who is now 12) has grown up loving our sweet girl! #bellathesquirrel

Een bericht gedeeld door CID & Bella (@cidandbella) op

Een paar jaar geleden had ze een gewond pootje en moest ze wederom verzorgd worden. Op het moment dat ze bijna gereed was om weer het bos in te gaan beviel ze van drie eekhoorn baby’tjes! Uiteraard bleef het gezinnetje bij Brantly totdat de kleintjes groot genoeg waren om te worden uitgezet.

More Bella baby pics!!! You can really see their progression in age with these photos.

Een bericht gedeeld door CID & Bella (@cidandbella) op

Het is geweldig om te zien hoe dankbaar Bella was en hoe de slimme eekhoorn aanvoelde dat ze haar verzorgers kon vertrouwen. Vergeet niet dit prachtige verhaal te delen met familie en vrienden!

Lees ook  Gewapende overvaller Albert Heijn treft net de verkeerde en wordt snel overmeesterd

Deze zonen vragen hun vader om de auto te stoppen, zijn hart verwarmt dan als hij begrijpt waarom

Laatst overlevende reddingshond van 9/11 krijgt de beste dag ooit om haar verjaardag te vieren.