in

Baby wordt op dezelfde dag als vader en opa geboren

Als een kind op dezelfde dag als een van zijn ouders wordt geboren, is dat best wel gek. Sommigen zien het als het lot, anderen zien het als een interessante statistiek.

De geboorte van Beauden Matthew James Eppard was wel heel bijzonder. Hij kwam door middel van een keizersnede op de wereld. De jongen werd op dezelfde dag als zijn vader geboren. Dat is echter niet het enige bijzondere aan dit verhaal.

Het jongentje werd volledig gezond geboren, maar er is iets ingewikkelds aan dit verhaal. De zwangerschap verliep namelijk niet zo gemakkelijk, omdat de jongen 17 dagen te vroeg werd geboren. Een keizersnede was noodzakelijk, omdat hij tijdens de bevalling niet goed zat.

Lees ook  Paard dat koets trekt, stort in elkaar en sterft in Central Park.

De datum van de bevalling kwam als een verrassing voor de familie. 1 Juli is namelijk niet alleen de verjaardag van de vader, maar ook van zijn grootvader! De kans dat drie generaties op elkaar op dezelfde datum worden geboren, is slechts 1 op 33.374. Dat is dus wel erg uniek.

De vader liet de media weten: ‘’We moesten de traditie aanhouden, daarom kreeg hij ook de namen van zijn vader en opa. Het is erg bijzonder dat hij op dezelfde dag is geboren.’’

Lees ook  Man slaat vrouw in elkaar in het park. Camera legt beelden vast die iedereen gezien moet hebben.

Ook opa was natuurlijk ontzettend blij om het vast te houden. 1 Juli zal vanaf nu wel een enorm groot feest worden binnen de familie.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze baby ziet haar ouders voor het eerst. De reactie is geweldig!

Deze hond wordt ingezet om mensen met een beperking op een speciale manier te helpen