in

Baby vecht voor zijn leven nadat moeder hem in elkaar slaat en op date gaat – hij heeft al onze steun nodig

Als ouders hebben we de plicht om onze kinderen te verzorgen en te beschermen. Dat wil niet zeggen dat we het alleen doen omdat we dat van nature moeten doen.

We doen het omdat we meer van hen houden dan van iets anders ter wereld. Met dat in gedachten, denk ik niet dat ik ooit zal begrijpen hoe sommige moeders en vaders precies kunnen bezeren wat ze gezworen hebben te beschermen en te verzorgen.

Een baby vecht voor zijn leven in Rivne, Oekraïne nadat hij zou zijn geslagen door zijn moeder, die niet bij naam is genoemd, voordat ze hem verliet om op date te gaan.

Volgens de Daily Mirror werd een eenjarige Mykyta gevonden in zijn wieg bedekt met blauwe plekken.

Hij had ook een bebloede neus en vuile kleren. Nadat de baby naar het ziekenhuis was gebracht, vertelden artsen naar verluidt dat ze nog nooit een kind zo geslagen hadden gezien.

Zijn moeder wordt beschuldigd van kindermishandeling en verwaarlozing, terwijl het nog te bezien is of de kleine Mykyta het zal overleven.

Volgens lokale rapporten woonde Mykyta in een gedeeld sociaal hostel met zijn moeder. Bezorgde buren, die wisten dat Mykyta alleen in zijn kamer was achtergelaten toen zijn moeder op een date ging, gingen naar hem kijken.

Lees ook  Heldhaftige bouwvakker overmeestert daders mislukte overval op juwelier.

Het was toen dat ze de baby in een gruwelijke toestand vonden. Getuigen zeggen dat een van de buren die hem ontdekte zelfs flauwviel.

De buurvrouw, Tetiana Prymak, vertelde de lokale media: “Toen we de kamer binnenkwamen, zagen we Mykyta in zijn wieg.

‘Zijn rechteroog was zwart. Zijn neus zat vol met droog bloed en hij ademde nauwelijks.

‘We begonnen zijn kleren aan te trekken en zagen zwarte kneuzingen over zijn hele lichaam. Een vrouw die in de kamer was, viel flauw na dit alles te hebben gezien. ‘

Mykyta werd onmiddellijk naar de intensive care gebracht, waar artsen nu vechten om zijn leven te redden.

Artsen gaan ervan uit dat hij breuken aan zijn schedel heeft opgelopen, maar kan hem op dit moment niet onderzoeken vanwege de ernst van zijn toestand.

Het hoofd van de intensive care-afdeling van het regionale kinderziekenhuis van Rivne, Mykhailo Kulik, zei:

Lees ook  Radeloze moeder: ‘Ons 9-jarige adoptiedochtertje bleek moordzuchtige vrouw met dwerggroei’

“De jongen verkeert in een ernstige levensbedreigende situatie. We vermoeden dat zijn schedel is gebroken, maar we kunnen hem nu niet onderzoeken.

“Ik heb nog nooit een baby in zo’n vreselijk verwaarloosde staat gezien. Ik denk dat zijn moeder nooit zijn kleren heeft veranderd en geen luiers heeft gebruikt. Zijn huid is in een vreselijke staat. ‘

Toen de moeder thuiskwam, werd ze gearresteerd en voor verhoor meegenomen.

Anton Kruk, een woordvoerder van de politie, legde uit: “De moeder zei dat ze gestrest was vanwege het voortdurende huilen van de baby. Ze liet de baby alleen thuis en ging op een date. ‘

De politie is sindsdien een strafzaak gestart voor mishandeling en niet-nakomen van ouderlijke taken.

Ondertussen zeggen lokale rapporten dat de vader van Mykata, die 27 is, geen interesse heeft in het lot van de jongen.

Wat een verwoestende trieste stand van zaken. Al onze gebeden en gedachten gaan uit naar de kleine Mykyta, die buiten zijn schuld in de strijd van zijn jonge leven blijft.

Deel dit artikel alsjeblieft om je steun te tonen!

 

Zwarte piet in Groningen wordt extra zwart

Je kunt nu gaan kamperen en yoga doen met Alpaca’s op deze boerderij