in

Baby na 5 maanden dood geboren. 8 minuten later zijn de dokters geschokt door een mirakel.

Bex en haar echtgenoot Martin konden niet nog meer verheugd zijn over de geboorte van hun dochter. Tijdens hun zwangerschap leek alles goed te verlopen. En zoals alle aanstaande ouders doen, hadden ze het hele huis voorbereid op de komst van de baby. Maar alles zou een onverwachte wending nemen – in een incident dat duizenden zou choqueren.

Op een dag, tijdens een routineonderzoek, kwam aan het licht dat de baby hartproblemen had. Na vijf maanden werden ze gedwongen om een spoedkeizersnede uit te voeren en vlak nadat de baby uit de baarmoeder kwam – stopte haar hartje met kloppen.

De baby was dood geboren.

Toen mama geen gehuil hoorde, wist ze dat er iets grondig fout was.

Bex kon niet ophouden met huilen, maar acht minuten later zou er een mirakel gebeuren. De dokters deden hun uiterste best om het onmogelijke te laten gebeuren – en op een of andere manier slaagden ze daar ook in.

Lees ook  Nieuwe look NikkieTutorials laat mensen schrikken. Wat is met je gezicht gebeurd"?

Aan de hand van elektroschokken slaagden ze erin om de baby, die Willow gedoopt werd, te reanimeren.

Daar werd de baby onderworpen aan “koeltherapie”: ze legden de baby in een couveuse en lieten haar lichaamstemperatuur tot 33 graden dalen. De reden hiervoor is om hersenschade te vermijden omwille van het lange gebrek aan zuurstof.

Willow onderging de behandeling gedurende vier dagen lang. Tijdens deze periode konden de ouders hun dochter niet aanraken.

Bex en Martin weken geen enkel ogenblik van Willow’s zijde, hopende dat ze snel sterker zou worden.

“Vier weken lang huilde ze niet. Omdat ze zoveel tubes en slangetjes in haar lijfje had, wist ze niet hoe te huilen”, vertelde Bex. “Het was vreemd want het enige wat we wilden was haar horen huilen.”

Lees ook  Deze pleegvader heeft al 10 kinderen begraven, maar de reden waarom zal je hart verwarmen

Na vier dagen in de couveuse werd haar temperatuur gestabiliseerd en kon gelukkig vastgesteld worden dat ze geen hersenschade had opgelopen. Zo heeft ze uitzicht op een normaal leven.

Het is ondertussen anderhalf jaar geleden dat Willow geboren werd en ze stelt het goed.

“Ze doet het geweldig. We werden gezegd dat er nog steeds een risico bestaat dat ze ontwikkelingsproblemen gaat krijgen, maar tot nu toe is ze echt goed”, vertelde papa Marin. “Nu is ze gewoon een gezonde baby.”

De vooruitgang in de geneeskunde is gewoon verbluffend. We wensen haar alle geluk van de wereld en we hopen dat ze een heel gelukkig leven mag leiden!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Jongen mag welk dier dan ook uitkiezen in het asiel – zijn keuze laat duizenden harten smelten

9 foto’s die bewijzen dat depressie geen gezicht heeft