in

Baby maakt kennis met tweelingbroer van papa en zijn reactie gaat compleet viraal.

Er zijn heel wat broers en zussen die als twee druppels water op elkaar lijken, maar dat is nog meer het geval voor tweelingen. Identieke tweelingen zijn vaak onmogelijk uit elkaar te houden.

Uiteraard blijven het twee heel individuele personen. En als je ze leert kennen, lukt het je wel om hen te onderscheiden.

Ze praten anders, gedragen zich anders, de ene heeft een moedervlek en de andere niet en ze hebben andere gelaatsuitdrukkingen. Maar voor een kleine baby is dit natuurlijk heel verwarrend!

Lees ook  Dit is de foto die Facebook verwijderde en nu overal op het internet wordt gedeeld

De eerste woordjes van een baby zijn doorgaans ‘mama’ en ‘papa’, want het zijn ook de eerste personen die het kleintje leert kennen.

Papa Stephen Ratpojanakul vond de tijd rijp om zijn zoontje voor te stellen aan zijn tweelingbroer Michael. En de reactie van het ventje ging compleet viraal. De video werd ondertussen al meer dan 22 miljoen keer bekeken en als je het ziet, begrijp je meteen waarom.

Lees ook  Vader die lachende Snapchat van zoontje naar mama stuurde alvorens hem dood te slaan, veroordeeld.

Aanvankelijk lijkt het mannetje te twijfelen tussen de twee mannen. Wie is nou papa? Het ventje draait zich om en lijkt maar niet te kunnen kiezen.

Wie kan het kleintje iets verwijten? Papa en oom lijken immers als twee druppels water op elkaar!

Kankerpatiënt in verzorgingstehuis aangetroffen met maden die uit zijn oren kropen.

Man vraagt zijn vriendin maand lang stiekem ten huwelijk zonder dat ze het zelf doorheeft.