in

Baby krijgt nieuw brilletje. Kijk zijn onbetaalbare reactie wanneer hij zijn ouders voor de eerste keer ziet.

De meeste ouders zijn zich niet meteen bewust van de oogproblemen van hun kinderen. Meestal komt dat pas aan het licht wanneer ze naar school beginnen gaan. Bij baby’s wordt het niet altijd op tijd vastgesteld. Ze kunnen niet praten en weten niet hoe de wereld eruit zou moeten zien.

In plaats daarvan moeten ouders goed opletten. De vroege tekenen zijn vaak roodheid, irritatie, verkleurde pupillen en knipperende oogleden.

Lees ook  Rachel Hazes ziet huwelijk tussen André en Bridget wel zitten

Christian is een prachtige baby die 18 maanden oud is. Zijn ouders besloten zijn reactie te filmen wanneer hij zijn eerste brilletje kreeg.

Brilletjes voor kinderen zijn zo ontworpen dat ze meer rond het hoofdje van de baby krullen voor meer grip.

Wanneer de moeder het brilletje probeerde op te zetten, reageerde hij op dezelfde manier als een huisdier dat je een jasje probeert aan te trekken. “Hij haat ze nu al”, zei de vader van Christian buiten beeld. Maar daar waar dieren de vreemde objecten zullen proberen te verwijderen, bleef Christian stokstijf zitten.

Lees ook  Moedige bruid met terminale borstkanker geeft jawoord uren voordat ze overlijdt in ziekenhuis

Ze riepen de naam van Christian terwijl hij met open mond zat rond te kijken. Christian was zo blij om zijn ouders voor de eerste keer te zien.

Na maandenlang een waas gezien te hebben, kreeg de wereld eindelijk vorm en kleur!

Jorien ter Mors in tranen na winst 1000 meter: ‘Kom pap, help me’

Jongen (5) redt het leven van zijn moeder door zijn lievelingsserie ‘Brandweerman Sam’