in

Baby ging binnen 48 uur van gezond naar doodziek – Been geamputeerd

Kleine Oliver had een ongelooflijk moeilijke start in het leven. Toen hij ziek in het ziekenhuis lag en zijn moeder hem uit het ziekenhuisbed tilde, was er iets mis met zijn beentje.

Het eerste wat een moeder wil, is dat haar kindje gezond is. Daarom kwam het ook als een verwoestend nieuws voor de kersverse moeder Abigail Wardle toen artsen vertelden dat haar zoontje het waarschijnlijk niet zou overleven.

Toen Oliver werd geboren, was hij een gezonde kleine jongen. Maar binnen 48 uur ging hij van gezond naar doodziek vanwege een infectie.

“Hij ging van lachen en giechelen naar de hemelpoort in 48 uur, en niemand wist wat er mis was,” vertelde Abigail aan The Sun.

Lees ook  Waarom Madiea G. een veel hogere straf krijgt dan ze in Nederland zou krijgen

Oliver kreeg sepsis (bloedvergiftiging) van een ongediagnosticeerde keelontsteking (waarvan hij geen symptomen toonde) en zijn leven liep groot gevaar.

Gelukkig vocht Oliver zich een weg door de infectie en zijn hersenen waren niet beschadigd. Zijn ledematen waren echter zwaar aangetast: ze werden zwart en “levenloos”.

“Op een dag hielp een verpleegster me Oliver van zijn stoel naar bed tillen en zijn been viel er gewoon af,” vertelde de moeder. “Zodra zijn ledematen waren verwijderd, was hij als een ander kind – zo blij en vol leven, het leek een opluchting voor hem.”

“Ik ben zo trots op Oliver. Hij doet alles stap voor stap en is gewoon zo ongelooflijk veerkrachtig. Hij laat me elke dag glimlachen.”

Lees ook  11 tips: zo bescherm je je auto tegen de vrieskou

Moeder Abigail zegt dat veel mensen medelijden hebben en hun verdriet uiten over wat er is gebeurd, maar Abigail heeft een heel andere positieve kijk op de situatie.

“Sommige mensen hebben misschien medelijden met ons, maar ik voel me als de gelukkigste moeder ter wereld – we hebben nog steeds Oliver onder ons – hij heeft wellicht dan geen handen of voeten, maar hij is nog steeds mijn goedlachse, moedige kleine jongen.”

Het moet een ongelooflijk moeilijke tijd zijn geweest voor zowel Oliver als de rest van de familie. Wat een geluk dat hij een vechtertje was en erin slaagde dit te overwinnen. We wensen je heel veel sterkte, kleine Oliver.

Dove hond door 1000 bijen gestoken – baasje dumpt hond

Zwerm bijen nestelt zich vast aan kont van man.