in

Baby dood geboren na 5 maanden, 8 minuten later zijn artsen geschokt door mirakel

Bex en haar man Martin konden niet meer enthousiast zijn over de geboorte van hun dochter. In de loop van de zwangerschap leek alles goed te gaan.

En net als veel andere ouders had het echtpaar alles in hun huis voorbereid op de komst van hun baby.

Maar alles zou een onverwachte wending nemen – in een incident dat duizenden zou verbijsteren.

Bex en haar man Martin waren opgetogen toen hen werd verteld dat ze een baby zouden krijgen. Zoals veel ouders, hadden ze hoge verwachtingen en konden ze niet wachten om hun baby in hun armen te houden.

In eerste instantie leek het alsof alles normaal was en Bex en Martin planden alles perfect op tijd voor de komst van hun baby.

Maar op een dag toen ze naar hun dokter gingen voor een controle, ontdekten ze dat de baby hartproblemen had.

Na vijf maanden werden ze gedwongen om een ​​keizersnee uit te laten voeren en net toen de baby de buik van de moeder verliet – stopte haar hart met kloppen.

De baby werd dood geboren.

Toen de moeder geen geschreeuw of gehuil hoorde komen van haar pasgeboren dochter, wist ze dat er iets mis was.

Bex begon wanhopig te schreeuwen toen ze zich realiseerde dat haar dochter in feite dood was.

Lees ook  Fokker stopt met mutantenkat: ‘Pronken met een dier dat eigenlijk gehandicapt is’
Een wonder

Bex kon niet stoppen met huilen, maar acht minuten later zou er een wonder plaatsvinden.

De artsen deden hun best om het onmogelijke te laten gebeuren en op de een of andere manier – lukte dat.

Met de hulp van een elektroshockbehandeling slaagden ze erin de baby, die Willow genoemd was, weer tot leven te wekken. Het kleine meisje werd vervolgens naar de intensive care gebracht waar artsen iets uitvoerden dat heel goed uit een science fiction-film kon worden gehaald.

In een procedure die ‘hersenhypothermie’ wordt genoemd, ook bekend als ‘koeltherapie’, plaatsten ze het meisje in een couveuse en verlaagden haar lichaamstemperatuur tot 33 graden. De reden is om ervoor te zorgen dat er geen permanente schade aan de hersenen is als gevolg van zuurstofgebrek gedurende die lange minuten.

Willow bleef vier dagen in die behandeling. Gedurende deze tijd waren haar ouders niet eens in staat om haar handen aan te raken.

Bex en Martin waren de hele tijd aan de zijde van Willow, in de hoop dat Wilow met de dag sterker zou worden.

“Ze huilde niet voor vier weken. Omdat ze zoveel tubes had en ze haar keel pijn deden, wist ze niet hoe ze moest huilen, ‘vertelde Bex aan The Mirror. “Het is vreemd, maar we wilden alleen dat onze baby huilde.”

Lees ook  Foto’s: zo knap was Koningin Máxima al op haar 23e!

Na vier dagen in de incubator was de temperatuur van het kleine meisje gestabiliseerd en gelukkig had ze geen hersenschade meer. Hierdoor kan ze een normaal leven leiden.

Het herstel

Het is bijna anderhalf jaar geleden dat Willow werd geboren en ze lijkt in orde te zijn.

“Ze is geweldig hersteld. Ons is verteld dat er nog steeds een risico bestaat dat ze ontwikkelingsproblemen krijgt, maar tot nu toe gaat het prima, “vertelde pappa Martin aan The Mirror. “Nu is ze gewoon een perfect gezonde baby.”

De vooruitgang die is geboekt in medische behandelingen is gewoon verbluffend. Godzijdank ging alles goed en Willow zal samen met haar ouders een leven vol liefde kunnen leiden.

Ik wens haar alle geluk in de wereld en ik hoop dat ze een heel gelukkig leven heeft!

Een grote dank aan deze artsen en verpleegkundigen voor het redden van het leven van kleine Willow. Het werk van medisch personeel is van onschatbare waarde – wat zouden we doen zonder hen? Het zijn echte helden!

Klik op “Delen” om dit ontroerende verhaal met je vrienden en familie op Facebook te delen.

Luitenant moet onmiddellijk terugkeren naar huis; wat hem bij zijn terugkeer begroet, overrompelt hem

Mama werd gedwongen om baby voor adoptie op te geven – verwacht niet dat groots geheim tientallen jaren later zou uitkomen.