in

Baby dood aangetroffen in waterput nadat hij door aap uit wiegje ontvoerd werd.

De 16 dagen oude baby lag vrijdag te slapen onder een muggennet in zijn huis in de provincie Odisha in India toen hij door een makaak ontvoerd werd. Politie-inspecteur S.M. Baral zei: “De moeder zegt dat ze een aap haar kind zag meenemen. Ze sloeg alarm, maar de aap sprong snel over het dak en ging in rook op.”

“We zetten een zoektocht op touw. Gisteren werd de baby dood aangetroffen in een waterput.”

Lees ook  Man verkr*cht 1-jarig meisje tot de dood – nu wordt de wereld bewogen door de krachtige boodschap van de dokter

Een autopsie toonde aan dat de baby gestorven was door verstikking omwille van de verdrinking. Ze voegde eraan toe: “Omdat er verder geen verwondingen waren, vermoeden we dat de aap de baby in de waterput liet vallen.”

Er werd geen klacht ingediend omdat de familie ervan overtuigd is dat de aap hun kind vermoordde, zei de agent nog.

Lees ook  Man redt de puppy van een verdrinkingsdood – reactie van de pup is echt geweldig!

De media deelt mee dat apen een groeiende overlast vormen in het gebied waar het kind ontvoerd werd. In maart van vorig jaar moest er na herhaalde aanvallen van apen in dezelfde regio nog een school gesloten worden.

Milieuactivisten zeggen dat de problemen te wijten zijn aan het feit dat mensen de natuurlijke habitat van de apen verstoren.

Iemand in het Belgische Tuilt is een klein beetje vreemdgegaan en krijgt keiharde karma

Stier die wist dat hij geslacht zou worden, probeert gewaagde ontsnapping – alleen maar om doodgeschoten te worden door politieagent.