in

Baanbrekend onderzoek: jongste van het gezin heeft de beste rijstijl

Ben jij de jongste in het gezin? En zeurt iedereen als ze bij jou in de auto moeten? Vanaf nu niet meer.

Het blijkt namelijk, uit dit baanbrekende onderzoek, dat de jongste in het gezin de veiligste en beste rijstijl van allemaal heeft. Daar hebben ze niet van terug!

Rijstijl onderzoek
Uit het onderzoek van Privilege Car Insurance blijkt namelijk dat jij helemaal prima kunt rijden. Uit dit onderzoek, gehouden onder 1395 bestuurders, is dit gebleken.

Lees ook  Maak kennis met Kelly, één van de knapste verpleegsters ter wereld (foto’s)

Vooral de oudere broers en zussen trappen het gas iets te flink on, hebben vaker boetes en zijn zelfs vaker betrokken bij auto ongelukken.

Je ken het wel. Je rijdt lekker met jouw gezin naar een gezellig etentje en iedereen begint te zeuren. Dat je minder hard moet rijden, dat je uit moet kijken, schakelen of andere onzin. Vanaf nu moet je ze gewoon dit artikel laten lezen en dan houden ze direct hun mond

Lees ook  Rida (19) vermist in Oostenrijk, familie radeloos na hartverscheurend laatste telefoontje: "Mama, help!"

 

Maar liefst dertig procent van de oudere broers en zussen geeft ook toe dat ze hun telefoon checken tijdens het rijden. Dat is wel een hele opvallende statistiek.

De jongste ui het gezin heeft een rijstijl waar de rest best wel iets van kan leren. Ben jij de jongste? Laat dit artikel dan aan jouw broers en zussen lezen zodat ze voortaan wat minder commentaar hebben op jouw fratsen!

Pas op! Dit zijn de 3 meest agressieve sterrenbeelden

Was Wesley Sneijder de reden van de harde klappen van Lil’ Kleine?