in

Automobiliste niet schuldig aan dodelijk ongeluk Aart Staartjes

Het onderzoek naar het noodlottige ongeluk vrijdag in Leeuwarden waarna Aart Staartjes kwam te overlijden, is afgerond. Dit meldt een woordvoerder van politie Noord-Nederland aan Hart van Nederland.

Vlak voor het ongeluk wachtte de 81-jarige Aart in zijn brommobiel op een uitrit. Toen hij de kruisende Harlingerstraatweg op wilde rijden kwam er net automobiliste aan die hij over het hoofd zag. Door de aanrijding werd Staartjes uit zijn brommobiel geslingerd en raakte hij gewond.

Lees ook  Vrouw stopt met baan als schoonheidsspecialiste en wordt succesvolle n*akte schoonmaakster

Op de rem
Omdat de brommobiel zo plotseling de weg op schoot was een botsing niet meer te voorkomen. Ondanks dat de vrouw in de auto nog op de rem trapte en probeerde de brommobiel te ontwijken. Volgens de politiewoordvoerder reed de vrouw de normale snelheid en treft haar dus ook geen blaam. Bovendien reed zij op een voorrangsweg. Het politieonderzoek is inmiddels afgerond.

Lees ook  Ze zorgde 20 jaar voor haar zieke echtgenoot – als hij sterft, belt zoon en geeft haar een geweldige verrassing

‘Meneer Aart’ overleed zondag aan zijn verwondingen. De acteur werd 81 jaar. Op de weg waar het ongeluk gebeurde zijn maandag de eerste bloemen gelegd.

Aart Staartjes op 81-jarige leeftijd na ongeluk overleden

Rebert (37) uit Rotterdam is vermist en heeft dringend medicatie nodig