in

Automecanicien filmt de vrouw die elke dag voorbij zijn garage wandelt. Enkele minuten later verandert hij haar leven voorgoed.

Heb je je ooit al eens uitgeput en eenzaam gevoeld? We ervaren in het leven allemaal wel goede en slechte periodes.

Maar voor sommigen wordt het leven zo moeilijk dat ze geen reden meer zien om te blijven leven.

Mecanicien Richard Newberry uit Florida in de VS heeft z’n eigen werkatelier.

Maar dat was niet altijd het geval. Richard had een moeilijke jeugd. Hij heeft in de gevangenis gezeten en was dakloos.

Zijn vroegere leven is niet iets waar hij trots op is, maar het herinnert hem er wel aan hoe geweldig het is dat hij zijn leven terug op de rails heeft gekregen.

Elke dag op het werk zag hij een vrouw voorbijkomen die altijd uitgeput leek. Maar op een dag had ze een andere gelaatsuitdrukking – er rolden tranen over haar wangen.

Lees ook  25-jarige man sterft nadat hij 4 personen, inclusief 2 jonge meisjes, uit brandende mobilhome redde.

Richard stapte naar buiten en vroeg of ze oké was. Overmand door emotie legde de vrouw, Ernestina Nuñez, haar situatie uit.

Ze werkte als poetsvrouw, niet ver van de garage van Richard. Maar omdat ze geen auto had moest ze elke dag naar haar werk wandelen.

Haar zoon, die soldaat was, begon aan het posttraumatisch stresssyndroom te lijden, en was vaak depressief.

Hij leed verschillende jaren en kon niet werken. Ernestia bleef altijd hopen dat zijn toestand zou verbeteren. In plaats daarvan beroofde hij zich een jaar geleden van het leven.

Haar zoon had het leven opgegeven en schoot zichzelf door het hoofd. Haar pijn was onbeschrijflijk, maar ze had twee jongen kinderen voor wie ze moest zorgen, dus zette ze door.

Lees ook  Jonge vrouw overleden na roken e-sigaret

Ernestia vertelde Richard hoe eenzaam ze zich voelde, en dat ze er sommige dagen aan dacht om zelfmoord te plegen.

Richard, diep geraakt, wist dat hij iets moest doen om te helpen. Hij begon met Ernestia zijn vriendschap aan te bieden, en vroeg haar om langs te komen om te kletsen, elke dag als ze dat zou willen.

Maar daar hield Richard niet op. Richard bood Ernestia een auto aan zodat ze niet langer naar het werk hoefde te wandelen.

Wat een geweldig gebaar van deze man. Kleine gebaren kunnen zo’n grootse dingen teweegbrengen – gewoon zelfs even iemand laten voelen dat ze niet alleen zijn. DEEL als je het hiermee eens bent!

Baby wordt al na 19 weken geboren. Maar als mama hem op haar borst legt, is het hartverscheurend.

4-jarig meisje rent huilend een openbaar toilet uit. Dan ziet mama wat er op haar benen zit