in

Auto ramt wagen van vrouw. Na het ongeluk blijft de andere bestuurder maar bellen om 1 bijzondere reden.

Het is geen geheim dat ijs op de baan levensgevaarlijke en glibberige situaties kan opleveren. Jennifer Lind uit River Vale, New Jersey, kent deze gevaren maar al te goed. Maar op 7 december 2013 zou een uitschuiver op een gladde baan een verrassende beloning met zich brengen.

Ze was met de auto onderweg toen ze de controle over het stuur verloor. In een oogwenk zag ze op haar dashboard dat de temperatuur ver onder het vriespunt gezakt was. Toen besefte ze dat ze over een ijsplek aan het glijden was.

“Plotseling kwam ik op de andere rijbaan terecht, omringd door twee vangrails”, schreef Lind. “Ik werd overmand door een rush van angst en vrees terwijl ik hulpeloos over de baan gleed.”

Lees ook  Humberto Tan vertelt wat hij gaat doen na vertrek bij RTL Late Night

Haar Ford Taurus ramde door de middenberm naar het aankomende verkeer toe. Lind was een groot doelwit voor elke andere op hol geslagen auto.

Enkele ogenblikken later volgde er een geweldige klap. Toen haar auto eindelijk tot stilstand kwam, besefte ze dat haar deuren gedeukt waren. Totdat iemand een van de deuren langs buiten opentrok.

Nadat de politie arriveerde zeiden ze me dat ik de bestuurder van de andere auto moest bedanken. Lind herinnert zich dat ze dacht: “Wacht, moet ik de kerel die me raakte bedanken?”

Lind wist echter niet dat de andere bestuurder, een man genaamd Nicholas Angelus, meteen aan zijn handrem getrokken had van zodra hij de op hol geslagen wagen zag. Dat zorgde ervoor dat hij de auto van Lind niet frontaal raakte, wat haar wellicht gedood zou hebben.

Lees ook  Hulpdiensten verdoven doorgedraaid duo na gevecht in Harderwijk

Lind zei: “De volgende dag belde Nicholas op mijn mobiele telefoon om te zien of ik wel oké was. Ik hing na 30 seconden op.”

“Ik was zo bezorgd dat hij me zou vervolgen. Maar hij bleef maar bellen omdat hij om me gaf.”

Er was ook nog een andere reden: Angelus was verliefd en vertelde zijn flatgenoot de avond van het ongeluk dat hij met Lind wilde uitgaan. In werkelijkheid gingen ze meer dan alleen maar op date. Het bijna fatale ongeluk leed op 14 oktober 2017 tot hun huwelijk.

Sprookjes bestaan!

Tiener met zware buikpijn krijgt te horen dat hij geconstipeerd is – uren later wordt hij dood aangetroffen.

Kangoeroe is jager te snel af en breekt zijn kaak voordat hij kan schieten