in

Autistische tiener voor de tweede keer in een maand tijd aangevallen

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige foto’s niet geschikt voor gevoelige lezers. Een autistische tiener uit het Verenigd Koninkrijk werd voor de tweede keer in een maand brutaal aangevallen, maar ditmaal met een boksbeugel.

De eerste aanval vond plaats toen hij op 17 december onderweg was in Bodmin om de kerstverlichting te bewonderen.

De 19-jarige Jacob, die aan het syndroom van Asperger lijdt, stootte op een man die ruzie had met zijn vriendin en de man nam blijkbaar aanstoot aan de aanwezigheid van de jongeman. Daarop lanceerde hij een brutale aanval op Jacob, waarbij hij geslagen werd en kopstoten kreeg.

Hoewel er een in de buurt beruchte verdachte werd geïdentificeerd, werden er nog geen aanhoudingen verricht. Amper een maand later werd Jacob opnieuw aangevallen.

LEES OOK!
Grote ’jongeheer’ maakt Stefan verdacht - Dus trok hij zijn broek uit om te bewijzen dat die onschuldig is

Het laatste incident gebeurde vrijdagavond.

De moeder van Sally Kinsman verklaarde: “Jacob kwam ’s avonds thuis en vertelde me de volgende ochtend wat er gebeurd was. Maar hij zei dat hij na de laatste keer niet naar de politie of het ziekenhuis wilde.”

“Het gebeurde in een flat op de hoofdstraat. Hij wandelde voorbij en hoorde zijn naam roepen. Onschuldig kwam hij dichterbij en werd in de badkamer gelokt, waar hij door drie mannen met een boksbeugel in elkaar werd geslagen”, ging de geschokte moeder verder. “Hij heeft een flinke snee boven zijn oog en dreigde ermee om zelfmoord te plegen. Ik moest vrijaf nemen van mijn werk om hem in de gaten te houden. Ik hou hem 24/7 in de gaten. Hij kreeg antidepressiva, maar het zal eerder erger worden dan beter.”

LEES OOK!
Moeder en kind (5) ernstig gewond door brand

Sally denkt dat de verantwoordelijken voor de laatste aanval vrienden waren van de aanvaller in december.

De moeder zegt dat ze het adres doorspeelde aan de politie, maar dat er nog geen arrestaties verricht werden.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT ER DRINGEND ACTIE MOET ONDERNOMEN WORDEN OM DEZE JONGEN TE HELPEN EN DE DADERS TE STRAFFEN.

Weerexpert voorspelt: Koning winter komt misschien nog terug

Nieuwsgierig jongetje stopt 39 magnetische balletjes in urinebuis