in

Australische in kont gebeten door python tijdens toiletbezoek

Helen Richards moest nogal nodig toen ze dinsdagmiddag bij haar zus naar het toilet ging in Brisbane. Ze deed geen licht aan en zag daardoor niet dat er een python verstopt zat in de pot.

Toen ze ging zitten schrok de python zo erg dat het beest de 59-jarige Richards aanviel en beet in haar achterwerk. Het reptiel zag namelijk zijn weg naar buiten geblokkeerd worden en reageerde daarop. Logischerwijs schrok ook Richards zich helemaal kapot. Toch reageerde ze op de enige juiste manier, zo laat een professionele slangenvanger weten.

LEES OOK!
Oma kalmeerde 2-jarig kleinkind in kokend water - Ze was strontvervelend

Hij maakte het nieuws via Facebook wereldkundig. Volgens hem was het volkomen logisch geweest als Richards als schrikreactie meteen had doorgespoeld toen ze het beest zag. Dan had hier dier zich wel weer teruggetrokken in de leidingen. Nu kon het beest gevangen worden.

Kikker of schildpad
Richards zag er uiteindelijk wel de humor van in. “Ze dacht eerst dat het een kikker of schildpad was,” zo is te lezen op Facebook. Het bleek te gaan om een tapijtpython van 1,6 meter. Nadat de vrouw op haar bijtwondjes een antiseptisch middel had gekregen liet ze nog weten dat haar toiletgebruik er voortaan anders komt uit te zien. “Het licht gaat sowieso aan en ze zal ook altijd even in de pot loeren alvorens voor ze gaat zitten.”

LEES OOK!
‘Opgehangen man in resort probeerde eerst zijn schoonzus te ver krachten’

Spannend: Irene Moors kondigt groot nieuws aan

Vaatwastabletten niet alleen voor de vaatwasser – Je kunt ze ook voor deze 10 dingen thuis gebruiken