in

Australische ‘Blind getrouwd’-bruid onherkenbaar na operaties in Thailand

Een deelneemster van de Australische Blind Getrouwd is onherkenbaar na een reeks plastisch chirurgische ingrepen. Susie Bradley gaf al toe dat ze haar boezem onder handen liet nemen, maar criticasters zeggen dat ze onherkenbaar is en veel meer heeft laten bijwerken.

De Australische vertelde vorig jaar dat ze na de geboorte van haar dochter, die ze ‘Baby’, noemde een zogenaamde ‘mommy-makeover’ onderging. Ze liet haar borsten vergroten, haar lippen opspuiten en onderging botoxinjecties. Ze liet de ingrepen doen in Thailand. “Ik heb botox gedaan, maar dat verandert niet echt hoe je eruitziet”, zei ze eerder al aan Yahoo Entertainment, “en ik heb mijn borsten laten doen. Ik heb dat gedaan nadat ik mijn dochter Baby gekregen had omdat borstvoeding ‘vernield’ heeft wat ik (van borsten nvdr.) had.”

LEES OOK!
Man heeft 24/7 stijve - Elke dag huilen en krijsen van de pijn

Criticasters zeggen nu dat haar transformatie wel meer werk vergt en dat ze meer heeft laten doen dan enkel lipfillers, botox en een borstvergroting.

De gemene tongen lijken de Australische realityster niet te deren. Sterker nog, de ingrepen zijn haar zo bevallen dat ze intussen ‘ambassadrice’ is geworden van de kliniek waar ze de plastische chirurgie liet doen. Vanmorgen postte ze een link op haar Instagrampagina voor een ‘botox-party’. “DM voor meer info”, schrijft ze.

LEES OOK!
Vrouw deelt lifehack met Albert Heijn bonuskaart en gaat viraal

Man sloeg baby dood nadat hij ontdekte dat het niet zijn zoon was.

Mensen houden verkeer tegen om gigantische slang veilig te laten oversteken.