in

Artsen zeggen dat de vrouw de stekker er bij haar man uit moet trekken – dan neemt ze het heft in eigen handen

Het nemen van zware beslissingen is nooit een gemakkelijke taak. Ik heb er vaak zelf problemen mee. Ik wik en weeg de voor- en nadelen tot mijn hersenen pijn doen, en uiteindelijk maak ik uiteindelijk toch de verkeerde keuze.

Dat gezegd hebbende, ik heb nooit een ​​beslissing hoeven te nemen over leven na dood, zoals de vrouw van country-held Randy Travis ooit gedwongen werd te doen.

Op een noodlottige dag, in juli 2013, leed Randy aan een beroerte en eindigde in een coma.

De artsen zeiden dat zijn overlevingskansen laag waren en dat het daarom weinig zin had om door te gaan met zijn behandelingen om zijn leven te redden.

Zijn vrouw, Mary Davis Travis, had de mogelijkheid om de levensondersteuning uit te schakelen en haar man in slaap te laten vallen. De artsen stelden de vraag rechtstreeks aan haar. Wat wilde ze doen?

Lees ook  Oude vrouw woont in auto voor haar huis, dan realiseren de buren zich waarom ze weigert om naar binnen te gaan

Ze koos er echter voor om alle regels te overtreden. In plaats van de norm te volgen en naar artsen te luisteren, koos ze ervoor om iets heel anders te doen.

De experts hebben hem misschien een kans van 1 tot 2% gegeven om te overleven, maar Mary wist dat haar man een vechter was. Voor haar was het simpelweg geen optie om de beademingsapparaten uit te zetten.

“Ik heb hard gebeden,” God, laat me hem alsjeblieft terug hebben, op elke manier of vorm, “” herinnert May zich, zoals in USA Today.

Randy bleef in een coma,in een bed van draden, maar Mary overwoog nooit om zijn machines uit te zetten.

Toen presenteerde het wonder zich op een dag. Randy werd wakker.

Lees ook  Lieve foto toont bejaarde man die op hete zomerdag zijn vrouw een ijsje te eten geeft.

Maar hoewel hij het overleefde, was de muzikant niet meer hetzelfde. Zowel zijn spraak als zijn vermogen om te bewegen waren beïnvloed en hij werd gedwongen uitgebreide rehabilitatie te ondergaan om zijn toestand te verbeteren.

Op een typerende manier gaven noch hij noch Mary het op. Vier jaar na zijn gevecht met de dood, en met uitputtende inspanningen om te herstellen, ging Randy eindelijk naar het podium om opnieuw te zingen.

Bekijk de onderstaande video om Randy voor het eerst te zien zingen:

Naast je geliefde staan is niet altijd even gemakkelijk als je zou denken. Maar als je door de meest sombere tijden worstelt, wordt de toekomst steeds helderder.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook. Het bewijs dat het voor het ochtendgloren altijd donker is!

Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke

Spelen op het strand verandert in de ergste nachtmerrie van een gezin: nu wil moeder anderen waarschuwen