in ,

Artsen waarschuwen: jezelf insmeren met koeienstront helpt niet tegen corona

En wij maar denken dat onze dagelijkse duik in de gierput genoeg was om ons buiten de muren van het ziekenhuis te houden.

Breek uit de medische wereld: blijkbaar heeft het geen zin om jezelf vol te smeren met koeienvlaaien als het om bescherming tegen het coronavirus gaat.

Dat bericht komt van artsen uit India, waar een dikke driekwart van de bevolking hindoe is en de koe als een symbool van leven en properheid ziet.

Lees ook  Niet te vroeg juichen! Staat vraagt hof om uitstel van besluit opheffen avondklok

Het gevolg daarvan is dat mensen uit de westelijke deelstaat Gujarat zich tijdens rituelen insmeren met uitwerpselen om allerlei kwaaltjes tegen te gaan, waaronder nu dus het coronavirus.

Maar wat blijkt: je wordt er helemaal niet immuun van, daarentegen: het is mogelijk alleen maar slecht voor de gezondheid, want koeienstront is eerder een bron van virussen dan een vorm van vaccinatie.

Lees ook  Dít betekent het als je menstruatiebloed zwart is

Daar komt nog bij dat degenen die geloven dat ze zo immuun geworden zijn door de stad banjeren alsof ze niemand kunnen besmetten, en dat in een land waar het al een tijdje de verkeerde kant op gaat met het virus.

Hoog tijd om in te grijpen, vonden de artsen in India, want de IC’s liggen daar al vol genoeg en daar kunnen zeker geen met stront besmeerde patiënten bij.

Foto’s opgedoken: zo Sarah van Soelen eruit voor al haar ingrepen

Miljuschka Witzenhausen showt opnieuw haar curves in eerlijke bikini-foto