in

Artsen vragen de man om “stekker eruit te trekken”, maar hij weigert: nu zijn miljoenen geïnspireerd door Jovanna’s verhaal

Op 1 oktober 2017 veranderden duizenden levens voor altijd, toen een maniak het vuur opende bij een groot evenement tijdens het Route 91 Harvest Music Festival in Las Vegas, Nevada.

Achtenveertig mensen werden gedood en 851 gewond. De emotionele en psychologische littekens die vanaf die dag zijn achtergebleven, zullen nog lange tijd bij ons blijven.

Een van de slachtoffers was Jovanna Calzadillas. De 30-jarige moeder was op het concert met haar man, Francisco ‘Frank’ Calzadillas, toen de schutter het vuur opende.

Toen de menigte uitbrak in paniek. werd Jovanna in haar hoofd geschoten en viel op de grond.

Jovanna werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, maar artsen hadden weinig hoop op haar overlevingskansen.

Ze was in haar hoofd geschoten en daarom had ze natuurlijk spoedbehandeling nodig. In een zeer kritieke toestand, werd haar man Frank gedwongen om zich een leven zonder zijn vrouw voor te stellen. En het werd nog erger toen artsen hem informeerden dat hij moest beslissen of hij ‘de stekker eruit wilde trekken’.

Frank was volledig verpletterd, geconfronteerd met een echte nachtmerrie.

Maar op een nacht veranderde alles. Hij had een levendige droom – daarin, benaderde zijn vrouw hem, fluisterend dat “alles goed komt”.

Lees ook  Hond ziet dierenarts die hem behandelde voor het eerst terug en herkent hem meteen

Toen Frank wakker werd, was zijn beslissing genomen: hij weigerde het beademingsapparaat van Jovana te sluiten. Hij zou de hoop voor zijn vrouw nooit opgeven.

Wonderbaarlijk genoeg werd Jovanna wakker tegen alle verwachtingen in. Zelfs de doktoren waren stomverbaasd.

“Haar verwonding was heftig, maar we hebben gebeden en gehoopt en toen werd ze wakker”, zei Frank, een politieagent bij de Salt River Police Department in Arizona.

In de afgelopen vier maanden heeft Jovanna onvermoeibaar gestreden om haar leven terug te krijgen na het bloedbad in Las Vegas.

De voortgang was traag en frustrerend, maar Jovanna was vastbesloten om te verbeteren, niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar familie.

Sinds het ontwaken is Jovanna naar buiten gekomen met haar ongelooflijke verhaal.

Hoewel het nooit gemakkelijk is om haar demonen uit het verleden onder ogen te zien, blijft ze openlijk praten over haar gevoelens en vooruitgang in de richting van een terugkeer naar het normale leven.

“Sommigen van mij verdwenen die nacht op 1 oktober”, zegt ze. “Hoewel ik niet dezelfde oude Jovanna zal zijn, zal ik sterker terugkomen.”

Lees ook  Eigenaar verstoot hond om haar keizersnede niet te moeten betalen.

“Ik zal voor ze vechten”, zegt Jovanna, verwijzend naar haar familie. “En ik zal niet stoppen om in mezelf te geloven.”

Haar krachtige boodschap raakt nu slachtoffers van de gruwelijke aanslag in Las Vegas en anderen over de hele wereld die mogelijk angstig zijn na een bepaalde tragedie.

“We zullen niet toestaan ​​dat mensen zoals hij [de schutter] winnen,” zegt ze. “En we zullen niet in angst leven”.

Bekijk dit nieuwsbericht over het geweldige herstel van Jovanna:

Jovanna die spreekt terwijl ze nog geneest, is een daad van moed. Haar woorden helpen andere slachtoffers en helpen hen om terug te keren naar een normale routine na de verwoestende aanval.

Haar inspirerende verhaal is een goed voorbeeld van hoe we elk obstakel kunnen overwinnen, ongeacht de omstandigheden.

We moeten blijven vechten voor wat goed is en waar we in geloven, ongeacht wat er op onze weg komt.

Ben je ook geïnspireerd door Jovana’s enorme kracht en houding? Deel dit artikel!

Penislengte van mannen wereldwijd gerangschikt … en netjes weergegeven in een overzichtelijke wereldkaart.

Brandweermannen redden 8 labrador-pups uit afvoer: dan realiseren ze zich dat het helemaal geen honden zijn