in

Artsen geven man nog één week te leven – dan neemt zijn zwangere vrouw moedigste beslissing van haar leven

Als een zwangere vrouw ontdekt dat haar man nog maar een week te leven heeft, neemt ze de moedigste beslissing in haar leven, zodat haar man hun kindje nog kan ontmoeten.

Veel vrouwen geven aan dat hun bevalling een ontzettend pijnlijke ervaring was. Echter, wetende dat je daarna jouw baby’tje in je armen kan houden, verzacht natuurlijk vaak deze pijn.

Een kindje met wie je de rest van je leven zult delen. De dag waarop iemands kind ter wereld komt, is meestal een van de gelukkigste dagen ooit.

Maar, als Diana van haar dochtertje Savannah bevalt, zijn er gemengde emoties, zo schrijft de Daily Mail.

LEES OOK!
Politie zoekt met spoed naar Joeri (20)

De familie Augler had verwoestend nieuws gekregen, toen hen werd verteld dat de vader van het gezin, Mark, niet lang meer te leven had.

Het bericht kwam als een donderslag bij heldere hemel. De vader had net kanker verslagen na verschillende chemobehandelingen en de vooruitzichten waren optimistisch.

De behandelingen hadden ernstige complicaties veroorzaakt en een zware tol op Marks longen geëist. De artsen gaven hem slechts een week om te leven. Toen nam zijn vrouw een hele moedige beslissing.

Ze besloot twee weken van tevoren de bevalling op te wekken, zodat Mark zijn langverwachte dochter kon ontmoeten. Tijdens de bevalling lag het koppel naast elkaar in ziekenhuisbedden en toen de baby het levenslicht zag, was Mark de eerste die haar vasthield.

LEES OOK!
Kendal Jenner, de knapste van de Kardashian-familie, verbaast met lingeriefoto

45 minuten lang lag de kleine Savannah in de armen van haar vader, omringd door het hele gezin. De volgende dag kon Mark haar iets minder dan een minuut vasthouden, voordat hij in een coma viel.

Na 48 uur viel de vader voor altijd in slaap. Hij liet zijn vrouw en vijf kinderen achter. Het hele gezin was compleet kapot.

Het is een schrale troost, maar kleine Savannah heeft toch haar vader mogen leren kennen, voordat hij deze aarde verliet.

Wat een vreselijk tragisch verhaal. We wensen het gezin alle sterkte!

Rossana Kluivert: Denk dat Jaap Jongbloed flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt

Na de dood van haar zoontje schenkt moeder 14 liter moedermelk voor andere baby’tjes