in

Apple moet herhaaldelijk de hulpdiensten bellen omdat werknemers op de nieuwe campus maar tegen de glazen ramen blijven stoten.

Plaats duizenden mensen afgeleid door iPhones in een gebouw dat voornamelijk transparant is, en misschien zijn de resultaten wel onvermijdelijk. Het nieuwe 175 hectare grote hoofdkwartier van Apple, binnen een glazen ring, biedt plaats voor 12.000 werknemers en is een architecturaal hoogstandje.

Maar nadat de nieuwe Apple Park campus vorig jaar zijn deuren opende, werd de technologiegigant met een nadeel geconfronteerd.

Apple werknemers blijven maar tegen de glazen panelen lopen, die de muren van het gebouw vormen. Volgens Marketwatch liepen minstens twee personen snijwonden op aan hun hoofden en moesten door de hulpdiensten behandeld worden.

Lees ook  Gevonden in het struikgewas: Hond voederde dagenlang een nest kleine katjes.

Het is niet duidelijk hoeveel incidenten er zich voordeden, maar al op de eerste dag waren er zeven gewonden.

Het gebouw in Cupertino, California, wordt omringd door glazen panelen – degroorste in de wereld. Binnenin zijn de werkplaatsen ingedeeld als “pods” die ook met glazen panelen en deuren uitgerust zijn om de cultuur van openheid uit te stralen.

Lees ook  Vrouw ziet foto van hond die op vuilnisbelt leeft - en weet dat ze hem moet helpen

Apple medewerkers vertelden dat ze post-its op het glas plakken om hen te waarschuwen voor het gevaar. Maar de briefjes werden verwijderd omdat ze het design van het gebouw onrecht aandeden.

De gezondheids- en veiligheidsregels van California vereisten dat werkgevers hun personeel beschermt tegen “het gevaar van door glas wandelen” door markeringen aan te brengen. Dat leidde tot de speculatie dat Apple een boete zou kunnen krijgen wegens schending van de werkplaatsregulering.

Bekijk de onderstaande video voor meer!

Man stort 150 meter diep zijn dood tegemoet om zijn hond te proberen redden.

Koppel adopteert hangbuikzwijntje uit dierenopvang om haar daarna te slachten en op te eten