in

Anouk opnieuw in quarantaine zonder gezin

Nu er de komende weken steeds meer versoepelingen plaatsvinden, is Anouk, die zware astma heeft, er niet gerust op dat ze gezond kan blijven.

Na diverse gesprekken met haar longarts heeft ze dan ook besloten geen enkel risico te willen nemen en opnieuw in quarantaine te gaan.

Anderhalve maand zat Anouk opgesloten in Marokko, omdat ze doordat het land in lockdown ging, niet meer thuis kon komen.

De zangeres is inmiddels alweer een maand samen met haar gezin, maar heeft toch besloten zich wederom af te zonderen van haar vriend en kinderen.

Op Instagram laat ze weten een stap opzij te doen en voorlopig samen met haar katten Knak en Aap in quarantaine te gaan.

Lees ook  Moeder Kim is verliefd op haar biologische zoon Ben: "De s*x is geweldig"

„Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is.

Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden.

Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om, weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen, ze in de buitenlucht wel te kunnen zien.”

Ook dit keer krijgt Anouk hulp van Willem Smit, de eigenaar van het hotel in Marokko waar zij zeven weken mocht verblijven.

Lees ook  Tenen van 5-jarig meisje moesten geamputeerd worden nadat duivelse moeder haar in kokend heet bad hield.

„Nu mag ik weer in je huis zitten in Amsterdam. Je bent een lifesaver. Ik hoop je snel weer te zien als de storm voorbij is, want ik mis je best wel.”

Dat Anouk nu wederom in quarantaine gaat, betekent echter ook dat ze niet fysiek aanwezig zal zijn tijdens de finale van The Voice Kids aanstaande vrijdag.

„We respecteren uiteraard haar keuze”, laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten. „Op dit moment worden alle mogelijkheden onderzocht, maar in dit Zoom-tijdperk weten we vast wel een mooie oplossing te bedenken.”

Vrouw (48) zwaargewond na vuurwerkbom in Haarlemse woning, man opgepakt

Najib Amhali: ik ben vreemdgegaan met Hind