in

Anouk maakt The Voice deelnemer met de grond gelijk.

Het is geen geheim dat Anouk geen blad voor de mond neemt. Tijdens de laatste aflevering van The Voice of Holland haalde de zangeres nog eens ongemeen hard uit. Ditmaal heette het slachtoffer Walter, de 29-jarige violist.

Hoewel Walter eigenlijk een violist is, wilde hij zich nu concentreren op zang. Maar zijn auditie voor The Voice zorgde voor heel wat verwarring. Hij speelde het nummer Viva La Vida van Coldplay op de viool, maar zou het tegelijk ook zingen.

Geen eenvoudige combinatie en aanvankelijk ziet het ernaar uit dat hij geen van de coaches kon overtuigen. Uiteindelijk zou alleen Ali B zwichten, die op het laatste nippertje nog afdrukte.

Lees ook  Mam denkt dat ze een tweeling heeft: dan ziet de dokter iets ongelooflijks

Anouk van haar kant vond het maar niets. En dat zou ze laten weten ook. Ze gaf Walter in niet mis te verstane bewoordingen mee dat hij geen schijn van kans maakt om te winnen. Anouk zei letterlijk: “Ik ben niet zo blij dat je door bent.

Omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk: ‘Ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren.”

Lees ook  Vader belt hulpdiensten en schreeuwt dat baby niet meer ademt, maar de latere autopsie onthult een schokkende waarheid.

Maar daar hield het nog niet bij op. Ze vervolgde: “Ik weet niet wat Ali gaat doen in zo’n korte tijd, om jou een soort omkeer te geven waardoor het in een keer fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in.”

Lil’Kleine gaf Walter nog een advies mee: “Ik zou het lekker bij vioolspelen houden.”

Vond jij de kritiek van Anouk terecht? Bekijk de auditie van Walter hieronder en oordeel zelf!

Kun je nou wel of niet met een tampon in slapen?

Katja Schuurman laat zien dat ze het nog steeds heeft en gaat uit de kleren!