in

Annie (62) heeft ’s werelds grootste natuurlijke borsten en wegen 30kg per stuk

Iedereen ziet er anders uit. En dat is prachtig. Stel je voor hoe saai en triest het leven zou zijn als we alleen maar kopieën van elkaar waren. Nee, uniek en anders zijn is een van de belangrijkste redenen waarom onze wereld zo mooi en divers is.

Daarom is er ook deze fascinatie rond degenen die zich echt onderscheiden van de rest. Natuurlijk is het nog beter als ze het zelf omarmen – en gebruiken voor een groter goed.

Dit is het geval voor de 62-jarige Annie Hawkins-Turner. De vrouw uit Atlanta, Georgia, die miljonair werd – door ’s werelds grootste natuurlijke borsten.

Haar artiestennaam is “Norma Stitz” en ze beschrijft zichzelf als een ondernemer en fetisj-model, volgens Wikipedia. Sinds 1999 heeft ze het Guinness World Record – voor de grootste natuurlijke borsten.

Droeg volwassen bh’s op 9-jarige leeftijd.
Haar borsten wegen elk 65 pond en ze moet speciaal gemaakte bh’s bestellen voor haar maat, 102 ZZZ!

Alles begon toen ze 9 was, de aspirant softcore pornoster moest volgens het Guinness World Records bh’s voor volwassenen gaan dragen.

Lees ook  NS-bus ramt vijf auto's en bakfiets in Bussum: vrouw overleden

Tijdens haar tienerjaren stelden artsen een operatie voor om de grootte van de borsten te verkleinen – iets wat ze volledig weigerde.

“Ik heb nooit overwogen om een borstverkleining te laten uitvoeren. Ik heb er nooit aan gedacht om een mes bij mezelf te brengen. Waarom iets repareren wat niet gebroken is?” zei Annie.

Een 130 pond combo
Norma, die goed geld begon te verdienen aan haar gigantische attributen toen ze de wettelijke leeftijd had bereikt, heeft het over het gevoel dat ze het wereldrecord versloeg.

“Het was ongelooflijk. Een grote eer! Iets wat ik altijd zal waarderen.” zei ze tegen The Sun.

In 1991 ontmoette Annie de liefde van haar leven – Allen, een man 20 jaar ouder dan zij.

“Tot mijn schrik ontdekte ik dat Alan van grote vrouwen hield en vond mijn borsten prachtig. Ondanks het leeftijdsverschil konden we het goed met elkaar vinden. Hij gaf me voortdurend meer zelfvertrouwen en zei dat ik mooi was en accepteerde mij en mijn kinderen,” zei Annie.

Lees ook  13 simpele manieren om in 2 weken een paar kilo af te vallen

Een gigantisch succes online
Vijf jaar later trouwden ze – en dat was rond de tijd dat haar carrière echt van start ging. Al snel had Annie haar eigen mediakanalen om haar enorme borsten op de markt te brengen – en veel mensen waren bereid om grote bedragen te betalen om een glimp op te vangen van de grootste menselijke kussens ter wereld.

Helaas stierf haar man in 2003, maar de houder van ’s werelds grootste borsten doet het nog steeds vrij goed, dankzij het internet, met name de sociale media. Vandaag de dag heeft Annie bijvoorbeeld meer dan 83.000 volgers en op Instagram.

Is het niet prachtig dat ze geniet van haar leven terwijl ze het beste uit de situatie haalt? Druk nu op die deelknop als je het ermee eens bent, of laat een reactie achter met je gedachten!

Dokters durven de zwangere vrouw niet aan te raken: 3 minuten later is er feest in de verloskamer

Gin Tonic blijkt het perfecte medicijn tegen hooikoorts te zijn