in

Anna Nooshin geeft fans “per ongeluk” iets teveel inkijk onder truitje door!

In 2016 werkte Anna Nooshin mee aan het RTL programma Holland’s Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media.

In 2017 volgde ze Anouk Smulders op als presentatrice van het programma. De brunette was deelneemster in Expeditie Robinson 2016.

Op 21 augustus 2016 lanceerde ze haar lingerielijn bij Hunkemöller en 28 november 2016 is de eerste sieradenlijn van de influencer op de markt gekomen, voor het merk Anna+Nina. In 2017 was ze te zien in het RTL 4-programma Een goed stel hersens.

Lees ook  Vrouw knipt gat in mondmasker “omdat ze dan beter kan ademen”

In 2019 presenteerde ze haar eigen vierdelige serie Mooier wordt het niet bij BNNVARA op NPO 3, waarin ze de rol van schoonheid in onze samenleving onderzoekt. Het programma kreeg veel kritiek, met name over dat het te oppervlakkig zou zijn.

Anna Nooshin heeft te kort truitje aangetrokken!
Of ze daadwerkelijk oppervlakkig is, mag je zelf oordelen. Maar als influencer schijnt dat een behoorlijk goede karaktereigenschap te zijn. Dan krijg je namelijk kiekjes zoals deze:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nakd in @nakdfashion lol new haul is up in my stories (15% off with code nooshin15) including this suit I’ve been living in

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Pitbull nodigt zwangere zwerfkat uit in zijn hok zodat ze van haar baby’tjes kan bevallen

De 23-jarige Sativa verdient 5.000 euro per maand