in

Angela Groothuizen slaat terug na bedreiging

Angela Groothuizen heeft het online flink te verduren gekregen na enkele pittige uitspraken. De presentatrice vindt dat vliegen veel duurder moet worden en die mening levert haar zelfs bedreigingen op. Maar Angela slaat terug…

De RTL-ster zegt in haar column in Veronica Magazine dat ze hoopt dat vliegen ‘ouderwets onbetaalbaar’ wordt, zodat mensen moeten sparen om ergens heen te mogen. Dat de Nederlandse overheid 2 tot 4 miljard heeft gereserveerd om KLM te steunen, vindt ze ook een goed idee. “Want dat is een vitaal onderdeel van de economie. Ik moet daar maar op vertrouwen, want ik heb er geen verstand van. Maar als ik nu die streeploze blauwe lucht zie, hoop ik wel dat het vliegverkeer schoner en stiller wordt en dat we wat vaker zo’n lege hemel zien.”

Lees ook  Moedertje gaat helemaal los en denkt dat ze nog steeds 21 is

“Voorbij zijn de tijden dat feestgangers voor een weekendje naar Mykonos vlogen en zaterdag door naar Ibiza om maandagochtend weer brak in Amsterdam te landen. Da’s maar goed ook,” zegt Angela in het tijdschrift.

‘Een pak slaag!’
Maar deze uitspraken schieten bij sommige lezers in het verkeerde keelgat. Ze vinden dat Angela makkelijk praten heeft, omdat zij met haar riante salaris dan dus wel gewoon kan blijven vliegen. Een criticus gaat echter wel heel erg ver: “Als Angela Groothuizen en Claudia de Breij de vliegreizen voor de gewone man onbetaalbaar willen maken, zullen wij, ‘de gewone man’, deze twee wijven, als zij een keer met het vliegtuig meegaan een pak slaag geven!”

Lees ook  De 13-jarige jongen met leukemie smeekt zijn moeder om zijn handen eraf te hakken. Bij zijn bed doet ze dan iets, waar veel ouders voor terug zouden deinzen.

De oproep tot geweld levert op zijn beurt ook veel kritiek op. “Dat dacht ik niet Henk. Je blijft met je vieze vingertjes van hen af. Van iedereen trouwens,” schrijft iemand. “Haatzaaiend zielig stuk vreten, oproepen tot geweld, vies mannetje!” zegt een ander. Maar ook Angela zelf laat van zich horen…

Reactie Angela
Angela slaat terug naar de woeste Twitteraar. Ze schrijft in een reactie: “Kom maar op Henk! Ik ben niet bang voor je. En stoer dat je het oproept op Twitter. Lafbekje.”

“Ik heb trouwens geen enkele invloed op de prijs van vliegtickets,” vervolgt ze. “Van mij mag iedereen op welverdiende vakantie. Zeker jij. Kan je eens echt goed lezen wat ik schreef.”

Politie vindt 22 katten en dode honden in woning Rotterdam

Zoekactie naar ‘geesteszieke’ tbs’er Hendrik M.